CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli városvezetők szócsöve még hallgat az idei vagyonnyilatkozatokról

2016. február 01. 11:00 - csú

titok-2_1.jpgMiközben az országgyűlési képviselők (Németh Szilárd és dr. Szabó Szabolcs) vagyonnyilatkozatát már szabadon tanulmányozhatják az érdeklődők, a csepeli fideszes városvezetők közpénzen fenntartott szócsöve megkukult. Ott ma délelőtt 10 órakor még csak az önkormányzati képviselők tavalyig benyújtott vagyonnyilatkozatai voltak olvashatók. A legfrissebbek egyelőre hiányoznak, rejtve maradnak a csepeliek elől.

Bízunk benne, hogy Borbély polgármesterék még maguk mellé emelnek egy-két havert, akinek Csepelről ugyan fogalma sincs, de az internetet megtalálják, és akkor nyilvánosságra kerül a polgármester, az alpolgármesterek és az önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozata is.

A fogadásához, felkészülésként nézzék meg a korábbi vagyonnyilatkozatokat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr398344550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása