CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csődöt mondott a forintos ötlet? Egy csepeli balhé utóélete

2016. február 19. 05:57 - csú

borbely-nemeth_tuzoltok-333.pngCsepel két polgármestere, Németh Szilárd a korábbi és Borbély Lénárd, a mostani - immár ötödik éve nem tud ötről a hatra jutni jutni a Csikó sétányi volt Görgey iskola  épületének vásárlási ügyében.

Az önkormányzati vezetők szeretnék a felszámolótól olcsón megvenni az ingatlant. Volt, amikor nagy felhajtás közepette egy, azaz egyetlen  forintot ajánlottak érte. A balhé csődöt mondott, a forintos üzlet nem jött össze. Borbélyék azonban - a környezetükből származó információ szerint - azóta is folyamatos kapcsolatban vannak a céggel. Ezek szerint sikertelenül.  miközben az „ingatlan értékesítésére kiírt első pályázati kör eredménytelen volt.”

Nem csoda: az ingatlan bontási költsége az elkészült felmérés szerint, 149,5 millió forint!  De ki írta ki a pályázatot? Az önkormányzat, amely még nincs tulajdonon belül?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr168394532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása