CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Legyen virágosság!

2016. március 06. 02:16 - csú

viragos_keert-keskeny_1.pngA  csepeli önkormányzat az idén is elindítja a virágosítási programját. Ennek keretében lakcímenként átlag 50 darab egynyári növényt ajánl fel közterületi virágágyások kialakításához, beültetéséhez. az igénylés feltételei:

A változatos  egynyári virágok a kertek, parkok látványos díszítő elemei, amelyek szebbé, barátságosabbá teszik környezetünket tavasztól késő őszig - ha rendesen gondozzuk őket.

A virágosítási programban virágágyások beültetésére lakcímenként (társasházaknál lépcsőházanként) átlag 50 darab egynyári virágot ajánl fel az önkormányzat az érdeklődőknek. 

Aki szeretne virágosítani, az töltséte ki a jelentkezési lapot és április 29-én délig és juttassa el postán a Csepeli Városgazdához (1215 Bp, Katona József utca 62-64.) vagy személyesen a cég az ügyfélszolgálati irodájára, illetve e-mailen keresztül a viragoscsepelert@varosgazda.eu e-mail címre. (ittlakunk.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr728445232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása