CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szereposztás a Habony-műveknél

2016. március 22. 03:09 - csú

kubatovval.pngKubatov Gábor és Németh Szilárd, a Fidesz két alelnöke.  

A szereposztás szerint Németh megtanulta hülyére ismételni a kommunikációs üzenetet, Kubatov ismer néhány kopaszt, ha valaki visszakérdezne

Az elmúlt hetek karaktergyilkossági kísérletei tökéletesen felrajzolták, milyen szerepet szán a Habony-művek a kormánypártnak: a papagájét. Pukli István és Juhász Péter ellen első hullámban a legjobbnak gondolt fegyvert vetette be az agitprop központ:

A TV2 a megkapott forgatókönyv alapján össztüzet zúdított az Orbán-rezsim számára kényelmetlenné váló ellenfelekre.

Második hullámban erre a végszóra a Fidesz következett, és az adott híradóbejátszásnak álcázott aljasság másnapján össze is hívta a sajtótájékoztatót a témában. Mert látták a TV2-ben, hogy Zuschlag miket mond, Juhász meg hol lakik, és erről lennének kérdéseik. Majd fölolvasták ezeket a papírról, amit kaptak. E végszóra a TV2 újra elmondhatta ugyanazt, ami már előző nap is hazugság volt.

Lassan megszokjuk, hogy nem a kormánynak van kommunikációja, hanem a miniszterelnöki központ kommunikációjának van kormánya, néha mégis rácsodálkozunk, hova hagyja magát zsugorítani az egykor oly büszke Fidesz. Kiállnak és kölcsönösen végszavazgatnak Kunfalvi Nórával.

Így viszont legalább érthető, mit keres a formáció alelnöki széké­ben Németh Szilárd és Kubatov Gábor. Az egyik megtanulta hülyére ismételni a kommunikációs üzenetet, a másik ismer néhány kopaszt, ha valaki visszakérdezne. (nol)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr728510548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása