CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Terrorkészültség mellett Budapesten a bankrablás zavartalanul folyik

2016. március 24. 11:42 - csú

Piti bankrabló csinált hülyét Orbánékból

orban_duhos-2.pngOrbán Viktor tegnap reggel büszkén adta hírül Facebook oldalán, hogy "munkában az Operatív Törzs". Ezzel is sugallva, hogy Magyarország jó kezekben van. Ekkor még nem tudta, hogy egy piti bankrabló csinál belőle hülyét néhány órával később...

Csak egymás alá kell illeszteni a két hírt az elmúlt pár órából, hogy világos legyen számunkra, hogy mit ér Orbán és a TEK harckocsi-parádéja...

Idézet következik, most figyeljeTEK:

"A kormányfő belbiztonsági főtanácsadója elmondta: a kettes terrorkészültségi fokozat nyomán a forgalmas helyszíneken, a közlekedési csomópontoknál, a repülőtereknél, a paksi atomerőműnél tapasztalható megerősített biztosítás részben az elrettentést szolgálja. Másrészt a magyar állampolgárok számára is üzenet, hogy a Terrorelhárítási Központ emberei, a katonai és rendészeti szervek erői készen állnak arra, hogy megvédjék Magyarországot" - Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, március 24-én reggel, a TV2 Mokka című műsorában.

És itt a másik hír (pár órával később):

Kirabolták az OTP Bank Blaha Lujza téri fiókját. Az elkövetőnél fegyver vagy ahhoz hasonlító tárgy volt, és mintegy 100-200 ezer forintot vitt el. (Fegyveres bankrablás, március 23-án az esti csúcsban, Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján.)

NO COMMENT...

Forrás: Sztárklikk - Properrel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr978522722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása