CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ezt nem lehet megúszni?

2016. április 11. 10:58 - csú

Dr. Szabó Szabolcs, Csepel országgyűlési képviselőjének gondolatai a közvéleményt felkavaró eseményről:

kiss_laszlo_gyarfas_tamassal.PNGSokat gondolkoztam rajta, hogy mit írjak a Kiss László-ügyben. Egyrészt bizonyos szempontból összetett a történet, másrészt meg a történet is fejlődik nap mint nap. Mára azonban nagyjából összeállt a kép. Összességében azt hiszem ma már egyértelmű az ügy.

Bár Kiss László tényleg különleges kvalitású edző, de emberileg sajnos megbukott. Megbukott 55 évvel ezelőtt, amikor védtelen fiatal lányt erőszakolt meg a társaival, és megbukott most, amikor mentegeti magát. Ha a botrány kirobbanásakor csak simán bocsánatot kér és visszavonul, akkor még talán megmenthette volna magát. Így nem.

Megbukott persze Gyárfás Tamás is, aki

- nincs jobb szó erre - görény módon védi a védhetetlent. Megbukott sajnos az egész magyar úszó társadalom is, mert nem vetette ki magából sem Kiss Lászlót, sem Gyárfás Tamást. Most van még néhány napjuk, hogy bizonyítsanak. Ha nem teszik meg, akkor évekre elássák magukat a normális szurkolók szemében. Mert aki nőt erőszakoló embert véd, az nem normális ember. Végül pedig bukott mindenki, aki mentegetni akarta Kiss Lászlót az elmúlt napokban.

Ki az ügyet megíró újságírót patkányozta le, ki a Kiss László által megerőszakolt áldozatot próbálta besározni. Aczél Endrétől Bayer Zsoltig sokan nyilatkoztak elfogadhatatlan módon. Sajnos ez az ügy a mostani magyar közélet alapvető romlottságát mutatja. Mert egyesek úgy gondolják, hogy itt már mindent szabad, itt egyeseknek mindent el lehet nézni. Hát nem. Legalábbis én nem nézek el ekkora aljasságot. Senkinek. Sem most, sem soha máskor.

Forrás: Szabó Szabolcs Facebook oldala

Megelőző utóirat:

Sokan fogadni mertek volna rá, hogy a második Orbán-kormány hivatalba lépése után Gyárfás eltűnik a színről. A kormánypárt ellenségéből azonban szövetséges lett...Az  Index

Gyárfás Tamás tündöklése és túlélése címmel készített cikket, amely részletesen megvilágítja a botrányos események hátterét és felvázol egy kis magyar kórtörténetet...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr58587614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása