CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hűha! Valami gond van Csepelen Borbély és Németh urakkal?

2016. április 24. 12:23 - csú

borbely-nemeth_migransozott_2016-04-23-an.PNGNézzék ezt a két elkomorult tekintetet. A fideszes irányítású csepeli önkormányzat hivatalos szócsöve,  a csepel.hu tette közzé  a fenti fotót. A csepelieknek illik komolyan venni a képet, hiszen publikálói - Ábel Attila alpolgármester és tettestársai - mondani akarnak vele valamit. 

Értünk a szóból, a fotóból és a mellékelt mosolyalbumból még inkább. A pénteken megtartott kedélyes csepeli  "migráncsozásra" már csak a legmegbízhatóbbakat merte meghívni Borbély Lénárd  polgármester, aki több jelét adja annak, hogy fél, sőt nagyon fél. Az előre meghirdetett csepeli programok között hiába' is keresnénk, nyomát sem találjuk a CÖF-ös előadásnak, amelyen ifjabb Lomnici Zoltán elnök már csak biodíszletnek számított a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd mellett. Ilyet  utoljára éppen hatvan éve, Rákosi Mátyás legutolsó itteni látogatásánál élhettek át az akkor csepeliek. Mai legjobb tanítványai között a mostani válogatott közönségnek semmi kedve nem volt a mosolyhoz, ezért inkább a tarkójukat vette célba a megbízható fotós kamerája. Még azok a felvételek is árulkodóak.

A legtöbbet azonban a Németh-Borbély duóról készült fotó árulja el. Hűha! Itt valami gond van. Németh, a magából többszörös bohócot gyártott csepeli keresztapa szemlátomást gondterhelt. Helytartója, az ittas vezetőként elhíresült Borbély polgármester aggódik főnöke zordsága miatt. A pillanatkép azt mutatja, hogy ott, ahol Németh és Borbély megjelenik, még a pogácsa és a linzer sem fogy, csak a levegő. Körülöttük...

anzágo

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr798658756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.04.24. 21:27:08

Ezek a hölgyek, urak miért nem voltak ott a METRANS közmeghallgatáson, az is ebben a teremben volt! Ja, az valóban csepeli ügy volt, ami a képeken látható képviselő hölgyeket meg urakat nem érdekli!

Szerintem Magyarországot mindentől meg kell védeni, a migránsoktól meg a Fidesztől is! Le a diktatúrával, le a cenzúrával! Tarjányi László, akit letiltottak a szabad véleménynyilvánításról. Titeket már csak a cenzúra véd!
süti beállítások módosítása