CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Halottnak hitték, megszólalt - Felkavaró emlékek 55 év után is

2016. május 08. 03:21 - csú

takats_zsuzsa-kiss-ugy_exkluziv.PNG Az egész szerkesztőség megdöbbent, amikor április elején kiderült, hogy Kiss László és két barátja, még fiatalon megerőszakolt egy lányt- írja az RTL Klub. A közvéleményt sokkolta a hír és óriási botrány lett belőle. Az 55 évvel ezelőtti erőszak óta több olimpiai bajnokot is kinevelt Kiss László. Az úszószövetség végig kiállt az edző mellett, de a magas állami kitüntetésekkel is elismert szakember végül lemondott. Ennek a történetnek viszont van egy másik szereplője is.

Takáts Zsuzsanna. Az akkor 18 éves lány, akit

megerőszakoltak. A botrány elmúlt heteiben több helyen is azt állították, hogy már meghalt. Máshol azt írták róla, könnyűvérű nőcske volt, kihívóan viselkedett. Nos, Zsuzsanna egy ügyvéden keresztül megkereste Papp Gergely riportert, mert elege lett a hazugságokból. Főleg abból, hogy Kiss László összes reakciója megbánás vagy beismerés helyett a teljes tagadás, sőt támadás volt. A beszélgetést végül, a téma érzékenysége miatt a riporter otthonában vették fel. Jöjjön hát csak itt a Fókusz pluszban az utóbbi évek egyik legnagyobb botrányának, halottnak hitt főszereplője.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr48695074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása