CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy-Britannia kilép az EU-ból, Cameron lemond, sokkoló piaci adatok

2016. június 24. 10:15 - csú

brexit.jpgEldőlt, 52-48 százalék arányban a britek az EU elhagyása mellett döntöttek

Amikor csütörtökön este lezárult a Nagy-Britannia EU-ban maradásáról döntő népszavazás, a felmérések még a maradás győzelmét valószínűsítették, a valós eredmények azonban egészen mást mutatnak. Péntek reggelre egyértelművé vált, hogy a britek többsége a kilépés mellett döntött. A hírre hatalmasat zakózott a font, de a forint is gyengült. Kövesse velünk a brit népszavazás eseményeit és KÖVETKEZMÉNYEIT percről percre!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr498836614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.06.24. 22:53:54

Az Egyesült Királyság lakosai döntöttek saját országuk ügyében! Mit képzelt a mocskos brüsszeli bürokrata banda, ők parancsolnak az Unió polgárainak? Egyébként ők meg a nagytőke szolgái, azok érdekeit kényszerítik ki minden eszközzel! Szarházi nagytőkések meg csatlós csapatuk, Európa népei ellene vannak az uralmatoknak!

Hitler marhavagonokkal szállíttatott Németországba kényszermunkásokat világhatalmi céljai megvalósításához.
Merkel és MEGBÍZÓI helyi háborúkat robbantottak ki, hogy a menekülők legyenek az olcsó munkaerők a világhatalmi céljaik megvalósításához!!!

Mi a különbség? Csak annyi hogy a Hitlert hatalomra juttató nagytőkések kiegyeztek a Hitler ellen harcoló nagytőkésekkel!!! Most együtt fosztogatják a dolgozó embereket, s demokráciáról HAZUDOZNAK!

Nem a világ proletárjai egyesültek, hanem a nagytőkései, s közösen uralják a világot!
A természet törvényei szerint a sok energiát felhasználó, túlszaporodó szövetek rákos daganatok! Hát a most már világuralmat gyakorló nagytőkések RÁKOS DAGANATOK az emberiség testén! A megoldást az orvosok tudják!
süti beállítások módosítása