CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért sürgős az államnak a pedagógusok lejáratása?

2016. július 11. 04:24 - csú

kerdojel-mas-255_7.pngCeglédi Zoltán írja:

Kedves fideszes újságírók/propagandisták!
Olvasom, hogy a KLIK párnapos határidővel bekérette több tankerületben az iskolaigazgatók és helyetteseik vagyonnyilatkozatait.

Nem lennék különösebben meglepve, ha ezek aztán "kiszivárognának" az önök lapjaihoz, tévéihez, hírportáljaihoz, hogy ott csemegézhessünk a hihetetlen vagyont felhalmozó, "véletlenül" pont kormánykritikus pedagógusok adatai közt.

Mielőtt azonban elkészülnének ezek a lejárató cikkek és egyéb anyagok, azt kérem, dőljenek egy pillanatra hátra, és válaszolják meg legalább maguknak őszintén az alábbi kérdéseket:

 

Mi az oka annak, hogy 2014 ősze előtt le sem írtam, ki se mondtam Simicska Lajos nevét? Miként lehetséges, hogy Mészáros Lőrinc "elfelejtett milliárdja" föl se tűnt nekem? Miért nem jártam még soha rejtett kamerával Rogán Antal vagy Szijjártó Péter ingatlanjánál? Miért nem teszek fel kérdéseket a letelepedési kötvényekkel tízmilliárdokat szakító offshore-cégekről? Egyáltalán, végeztem-e bármilyen oknyomozást az elmúlt hat évben a regnáló kormányhoz kapcsolódó visszaélések ügyében? Újságírás-e egyáltalán, ha diktálják a cikkeimet, és politikusok telefonálják meg, hogy mi legyen a híradóban?

És ha ezekre a kérdésekre őszintén válaszoltak, utána üljenek vissza az íróasztalhoz, és ezzel a szemmel nézzék meg a megrendelt lejárató anyagot az iskolaigazgatókról.
HÁTHA...
‪mondjuk, nincs illúzióm‬
+1: mikor fognak a fideszes politikusok vagyonnyilatkozataival foglalkozni?http://index.hu/…/allamtitkar_ilyen_harciasan_meg_nem_vedt…/

Forrás: Ceglédi Zoltán (Facebook)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr378871554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása