CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ököl, kés, pisztoly, bomba…

2016. július 29. 03:21 - csú

fogja_a_fejet-javitott_2.PNGAzt mondják, az ember a Föld csúcsragadozója. A ragadozóknak pedig életelemük a gyilkolás. Az állatok többnyire azért ölnek, mert éhesek, mi, ember pedig azért… Miért is?

Az egyik ember azért öl, mert haragszik a másikra. A napokban Szabadszálláson egy 18 éves suhanc vitába keveredett 57 éves lakótársával, akit úgy megütött, hogy az menten belehalt.

A másik féltékenységből. Hogyan mer szemet vetni más arra, ami az övé? A német rendőrség szerint nem terrortámadás történt Reutlingenben, ahol egy 21 éves szíriai menedékkérő az utcán egy bárddal megölt egy nőt. A férfi szerelmes lehetett a lengyel pincérnőbe, akivel egy bárban dolgozott.

A harmadik passzióból öl. A müncheni lövöldözőről kiderül, hogy

betegesen vonzódott a tömeggyilkosságokhoz. Tettét napra pontosan a norvég eset után öt évvel követte el, a lövéseket ugyanolyan pisztolyból adta le, mint példaképe, a tömeggyilkos Breivik.

A negyedik bosszúból. Amikor az amerikai rendőrök két ártatlan színes bőrű fiatalt agyonlőttek, az igazságtalanságon felháborodott tiltakozó színes bőrű mesterlövészek a háztetőkről rendőrökre vadásztak. Napokig tartották rettegésben az egyenruhásokat.

Az ötödik az ámokfutó. Elég egy rossz jegy, vagy a tanár feddő szava, és máris fogja a papa fegyverét, és adj neki! A japán a kését, és lemészárol mindenkit, aki az útjába kerül.

A hatodik ki nem állhatja a másságot.

A hetedik bombát gyárt, teherautóval embereket gázol, és azért öl, mert más istenben hisz. Na, ők azok a terroristák, akiktől próbálnak óvni minket. Mintha, nem kellene tartanunk a saját, szín magyar, keresztény, késes, agyonverős, fojtogatós gyilkosainktól.

Somfai Péter

Forrás: Népszava

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr268916732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.07.30. 23:16:36

Az ölésnek egyetlen etikus célja van, a táplálékszerzés!

Aki embert öl, szíveskedjék megenni!
süti beállítások módosítása