CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyilkos indulatok

2016. augusztus 15. 02:34 - csú

baltas-777.pngA napokban a belvárosban egy férfi belekötött az utcán nézelődő külföldiekbe. Hangosan szitkozódott, azok nem értették, mit akar, mi dolga velük. Nevetgélve próbálták tisztázni a helyzetet, mire az emberünk dühbe gurult. Mit kerestek nálunk? – üvöltötte, majd kést rántott, és a csoport két tagját súlyosan megsebesítette.

Békésen ebédeltek a vendégek a vidéki étterem teraszán, amikor hangos káromkodás hallatszott az utca felől. Egy harmincas éveinek közepén járó férfi kipattant a kocsijából és szitkozódva odarohant a másik, külföldi rendszámú autóhoz, amelynek vezetője menetből beparkolt az általa kinézett helyre. „Idedugod a pofádat és még a helyemet is elveszed? – üvöltötte kivörösödött fejjel, és

ököllel verte az ablakot. Ha nincs bezárva az autó ajtaja, ablaka, nem tudom, mi történik. A kocsiban öten ülnek, egy család és három ijedten síró kisgyerek.

A borsodi Boldván egy fiatal motoros a településen hajtott át, amikor egy kereszteződésben szabálytalanul kerékpárosok fordultak ki elé. A nagy fékezéstől a motoros is, az egyik asszony is a földre került, de egyiküknek sem esett baja. Többen odarohantak, és elkezdték rugdosni a fiút, azt kiabálva: "megölted az anyánkat!". A fiú életét csak az mentette meg, hogy leesett a fejéről a bukósisak, és a támadók észrevették, hogy az edelényi rendőrkapitány fiát készülnek meglincselni.

Mindenütt kék plakátok. Uszítanak az újságokban, a tévékben. Ingerelnek, hazudnak. Magyarokat a külföldiek ellen. Romákat a magyarok ellen, és fordítva. És mindannyiunkat Brüsszel ellen.

Teli vagyunk olyan indulatokkal, hogy talán még ölni is tudnánk miattuk.

Somfai Péter (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr809910898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása