CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen terrorelhárítók fogták el négy Nemzeti Dohánybolt rablóját

2016. szeptember 14. 10:08 - csú

dohanyboltok_rabloja_csepelrol.PNGCsepelen fogták el tegnap hajnalban a rendőrök a 31 éves Gy. Gábort, aki négy dohányboltot rabolt ki az elmúlt fél évben - ata hírül a BLIKK ma délelőtt

A férfi Budapest XXI. és XXII. kerületében ment be dohányboltokba, ahol fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel az eladókat. A bolt alkalmazottai ennek mind a négyszer eleget tettek, és átadták a készpénzt. Személyi sérülés a bűncselekmények elkövetésekor egyik esetben sem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztályának munkatársai a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóságával együttműködve 2016. szeptember 13-án 4 óra 55 perckor Csepelen fogták el Gy. Gábort, akit öt elfogatóparancs alapján kerestek.

Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrök a számára kijelöltbüntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol megkezdte jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését. (Forrás: Blikk.hu)

Rendőrségi videó a rabló elfogásáról:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2611704217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása