CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csodálják a csepeliek...

2016. október 13. 05:55 - csú

csodas_virag_csepelen.jpgSzínt és szívet hoz napjainkba olvasónk írása, amelyet Csepel Újságos  Facebook oldalunkra küldött. Itt is örömmel közöljük:

Sziasztok! Egy társasházban lakom a víztoronynál, ahol egy kedves szomszédom /Ibolya /kb 10 évvel ezelőtt kiírtotta az ablaka alat lévő csúnya bokros rész és egy csodaszép kis kertet varázsolt a helyére. Minden nap látják és csodálják az emberek.

A körülöttünk lévő házak némelyike is igyekszik rendben tartani a ház előtti részt, de szerintem ha kicsit jobban összefognának a lakók akkor még szebbé lehetne tenni, mármint ha érdekelné őket, hogy nem egy szemétdombon kell átmenni, hogy bejussanak a házba.

Szerintem pár tő 100-200.-Ft-os virág egy pici terep rendezés csodákra képes.

Tudom vannak olyan közösségek ahol ez már működik, szeretném terjeszteni, azt,hogy mindenhol lehet ilyen kis csodakertcsak egy picit tenni kell érte!!

Balázsi Éva

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1611789289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása