CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Cipősdoboz: A Segítség Köve Alapítvány jótékonysági akciója.

2016. november 15. 02:46 - csú

ciposdoboz_akcio.PNGA Cipősdoboz akció (vagy, ahogy szülőhazájában, Angliában hívják, Operation Christmas Child) tizenkilenc éve érte el hazánkat, akkor még Nyugat-Európából érkezett csomagokat kaptak karácsonyra – a Segítség Köve Alapítvány közreműködésével – a csepeli rászoruló gyermekek, majd a Baptista Szeretet Szolgálaton keresztül országos akcióvá fejlődött.

Időközben egyre több magánszemély, cégek, diákok válaszolnak felhívásunkra azzal, hogy színes papírokba csomagolt cipős dobozokat töltenek meg, a gyűjtőhelyre hozzák, majd lelkes önkéntesek elviszik az intézményekben történő karácsonyi ünnepségekre, rendezvényekre, ahol névre szólóan kerülnek kiosztásra a rászoruló gyermekek között.

És, hogy kik kapják az ajándékokat Csepelen?

Anyaotthonban, gyermekotthonokban, nagycsaládos vagy éppen árva, fogyatékos iskolában tanuló, gondozói hálózatban élő fiatal felnőttek vagy csonka családban nevelkedő, sokan közülük a karácsony különlegességéről alig tudó gyermekek.

Bízunk abban, hogy felhívásunk az Ön részéről is támogatásra talál, és kedves ajándékával örömöt szerez karácsony ünnepén egy kisgyermeknek.

Az elkészült ajándékcsomagot december 23-ig juttassa el az alábbi címre:

Rákóczi Kerti Civil - és Közösségi Ház

1212 Bp., Rákóczi tér. 34.

Tel: 278-0508, 30/342-2857

Ügyelet: Hétfőtől –Vasárnapig: 9-18 óra

Schönek Alfréd

Segítség Köve Alapítvány elnöke

www.segitsegkove.hu

www.facebook.com/segitsegkove

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2611956785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása