CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeliek leértékelése: 10 ezerről 300 forintra

2016. december 09. 05:57 - csú

jokofaskodik_borbely_polgarmester.jpgJó kofa polgármestere van Csepelnek Borbély Lénárd személyében

„Tízezer lépés olyan sok”! Tízezer forint 2016-ban nem olyan sok! De, nem is semmi! Sőt az 1,6% sem az! Persze lehetne több is, de egy olyan rendszerben, ahol a nyugdíjasok és rászorultak deklaráltan csak nyűgök, örülni kell, hogy még ez is van! Ezért, amit adnak, el kell fogadni! Sőt meg is lehet köszönni, ha az illető úgy érzi!
Mindenki által nyilvánvaló, hogy a Fidesz ezt az 1,65%-os nyugdíjemelést és a tízezer forintos Erzsébet utalványt, nem a szeretete és megbecsülése jeleként, hanem azért adja, hogy a nagy számú nyugdíjasok közt is erősítse megroppant szavazó bázisát.

Háromszáz forintot adni azonban megalázóan kevés! 2016-ban!  Csepelen Borbély Lénárd ingyen krumpli osztott (saját kezével) az elszegényített, mindenéből kiforgatott népnek. Öt kilót, amit a pár méterre, az utcai árusnál 60 Ft/kg ért lehetett megvenni. Borbély cselekedete sem más, mint parasztvakítás! Csak Borbély 300-ért akarja Csepelen ugyanazt elérni, amit Orbán az országban tízezerért. (Ha, Orbán megalázza az embereit, mit csinál Borbély?)


A 300 forintos krumpliszsák is segít azon, aki híján van az élelemnek. Még akkor is, ha fagyos, sérült és apró a termék. (Tökölön erre azt mondják, hogy takarmány krumpli.)  De háromszáz forintért szavazatot venni mérhetetlen nagy pofátlanság! Orbán sem tette magasra a mércét, az 1,6%-al meg a tízezer forinttal, de nem volt olyan szemtelen, mint csepeli párttársa. Borbély annyira lenézi népét, hogy háromszázért kívánja elorozni a szavazatát! Méreg drága játszóterekkel, jégpályákkal, üresen kongó szurkolói arénával próbálja azt mutatni, hogy gondoskodik. És van is benne valami. Mert gondoskodik: csak saját magáról, pereputtyáról és a közpénzen felemelt és kistafírozott haverjairól. Ki tudja elképzelni, hogy az a család, akinek 300 forintos krumpliszsákért kell sorban állnia, van pénze műkori vásárlásra és képes szabadidejében a jégpályán leszúrt Rittbergereket, vagy dupla Lutzokat csinálni?

Az utóbbi hónapokban sok támadás érte a Fideszt. Nem jogtalanul, hanem jogosan!  Az a rendszer, amit kiépítettek, nem más, mint a kisember szívatása. És ezt már a nép is érzi! A Fidesz közeliekből újonnan kiépített nemzeti tőkés társadalom agresszív és gátlástalan térnyerése, emberek millióinak leszakadását, tönkremenetelét hozta. Borbély úgy véli, hogy annyira lealázta a csepelieket, hogy háromszáz forintért is sorban állíthatja, és hála rebegésére kényszerítheti őket. Azt akarja elérni, amit itt a földesurak és a gyárosok sem voltak képesek soha megvalósítani.

Az urizáló, politikai és gazdasági felső tízezrek törvényszerű következménye a nyomorgó, lebutított és kisemmizett szegények milliója. Ez az, amiben az elmúlt hat évben a legsikeresebb volt a Fidesz! A „Magyarország jobban teljesít” szlogen, kizárólag a haveri körökre igaz. Meg arra, hogy szegény és gazdag közt ekkora különbség nem volt soha!

Hangzatos szóvirágokba bújtatott, nyilas jobboldali nacionalizmusból, horthysta dzsentri viselkedésmódból, arisztokratikus felsőbbrendűségből és a rákosista személyi kultuszból gyúrták az illiberális rendszerüket Csepelen is. Ezt ajánlják áfiumként azoknak, akik eddig is csalódottjai és kárvallottjai voltak annak, ami hazánkban történt.
De ígéretekből, hazugságokból teli a padlás!

Egyre többen látják, hogy ezek a jöttment ficsúrok csak a vérünkön akarnak meggazdagodni! Aztán „Illa berek, nád a kerek” úgy odébb állnak, hogy írmag sem marad belőlük. Mi meg tapsolhatunk, hogy végre elmentek, de ezzel eltapsoltuk egyben a lehetőség és az idő jó részét is, amit normális esetben a kerület fejlesztésére, a rászorultak megsegítésére, és az itt élők életminőségének javítására lehetett volna fordítani.

HORVÁTH GYULA

Forrás: Facebook

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212023189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.12.09. 20:57:37

Jól áll a standolás a krumplival Borbély Lénárdnak! Legalább nem kell aggódnunk a családjának megélhetése miatt, ha a csepeliek nem rá szavaznak! :D

Tarjányi László 2016.12.09. 22:45:39

A 120 méter magas Orbán Torony lesz Budapest legmagasabb épülete!

Szerintem tegyenek a tetejére egy 8 méter magas aranyozott bronz Orbán szobrot, 12 méter magas aranyozott lándzsa lehetne a villámhárító!

Ha kész lesz, benne kell tartani a Fidesz soronkövetkező országos gyűlését, hátha összeomlik!

Tarjányi László 2016.12.09. 23:11:17

Nagyeszű fideszesek figyelmébe! New-York magasépületekkel felépített negyedei gránit sziklatalajon állnak! A Kopaszi-gát, s az egész Lágymányosi terület feltöltött FOLYÓMEDER! Földrengés esetén a talajban levő víz képes hatalmas épületeket megemelni és eldönteni!

www.ny.com/histfacts/geography.html
The island of Manhattan is largely a protrusion of granite, rising a few hundred feet from sea-level. The southern tip and center of the island are virtually solid granite, while areas in Greenwich Village and Chelsea are composed of softer soil. As a result of this geologic arrangement, Manhattan's tallest buildings are located in these two large "rocky" areas.

A Gellért-hegytől délre húzódó Duna-öbölt 1838-as árvizet követően kezdték szabályozni. Gáttal választották le, így keletkezett a Lágymányosi-tó. Ennek északi részét 7.2 hektáron feltöltve építették meg a József Nádor Műegyetemet. A jelenlegi Infopark területét az 1930-as években töltötték fel.
süti beállítások módosítása