CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egyenes beszéd: Kálmán Olga válik az ATV-től, a HírTV-nél folytatja

2016. december 18. 04:24 - csú

kalman_olga_atv_egyenes_beszedbol_hirtv-hez_2016-12-17.PNGAz index.hu információi szerint Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője felmondott munkahelyén és januártól már a HírTV-n folytatja. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgató-helyettese/hírigazgatója, a hírt megerősítette, annyit téve hozzá, hogy Kálmán Olga nem januártól, hanem február 15-től igazol a HírTV-hez.

A felmondás okairól a hírigazgató nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el az index. hu-nak, hogy civilizált körülmények között váltak egy egymástól. Az Egyenes beszéd, aminek Kálmán Olga volt a műsorvezetője, folytatódik, sőt, hétfőtől péntekig lesz látható. A változásról Németh S. Szilárd szerint Kálmán Olgát jóval a felmondása előtt tájékoztatták, de

ezek szerint ez sem volt rá hatással.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2712054627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása