CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hogyan lesz a kormány ajándékából agyvérzésközeli idegeskedés?

2016. december 22. 03:45 - csú

erzsebet-utalvany.PNGZsolt azt gondolta, hogy Orbán Viktor ajándékát ugyanolyan könnyen átveheti majd édesanyja nevében a postán, ahogy például havonta rendszeresen a nyugdíjat.

Zsolt tévedett.

Zsolt édesanyja nehezen mozog. Ezért a postást sem tudta beengedni, amikor érkezett a kormány tízezer forintos karácsonyi pénze. Zsolt ezért elment a postára a hátrahagyott értesítővel, ahol nem tudta átvenni édesanyja Erzsébet-utalványait.

Nem volt ugyanis elég

az a felhatalmazás, amivel a nyugdíjat simán odaadják.

Azt a tájékoztatást kapta, hogy értékküldeménynél a két tanúval aláírt meghatalmazás csak akkor fogadható el, ha az bírói vagy közjegyzői hitelesítéssel, vagy ügyvédi (jogtanácsosi) szabályszerű ellenjegyzéssel van ellátva.

Vagyis vagy el kell csípnie a postást, ha jön valamikor legközelebb az utalványokkal, vagy az édesanyja lakásába kellene hívnia egy közjegyzőt, aztán az új meghatalmazással a postán megkapja a tízezer forintos utalványokat. (444.hu)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3012051789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.12.22. 22:27:20

Orbán, miért nem adtad a nyugdíjasok tízezer forintját egyenesen Mészáros Lőrinc haverodnak! Verjen meg az Isten!
süti beállítások módosítása