CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen (is) titok marad?

2017. január 02. 05:55 - csú

titok-2a_3.jpgVajon mennyi jutalmat kaptak decemberben a csepeli polgármesteri hivatal dolgozói?

A kérdés csak azért érdekes, mert a kormányzat, az ügyészségek és a fővárosi önkormányzat köztisztviselői karácsony alkalmából több százezres év végi jutalmakat kaptak. Az index.hu-n, illetve az mno.hu-n megjelentek szerint milliárdok mentek ismét karácsonyi jutalmakra.

A legjobban a főpolgármesteri hivatalban  dolgozók jártak. A jutalmakra fordított 370 millióból a

több mint 800 fős dolgozói gárda fejenként 460.000 forint jutalmat vehetett fel. Az ügyészség 1,5 milliárdos jutalomkeretet osztott szét, közel 4.300 fő között, azaz átlagosan 370.000 forint jutott a dolgozóknak.

A minisztériumokban dolgozók már kevesebbet kaptak. A honvédelmi tárca fejenként 42.000, az Igazságügyi Minisztérium már 250.000.- /fős Erzsébet-utalványt osztott szét a dolgozók között. A kormányfő közvetlen munkatársai és a Rogán féle csapat tagjai csak dicséretet „érdemeltek”, míg Lázár úr munkatársai közül a kisgyerekes szülők könyvjutalmakat, csokoládét, a nagyobb gyereket nevelők szülők pedig 50.000 forintos ajándékutalványokat kaptak. Így is 44 millióba került a Lázár vezette Miniszterelnökség dolgozóinak „jutalmazása”.

A Magyar Nemzeti Bank viszont most is hozta formáját: nem válaszolt a jutalmakat firtató újságírói kérdésekre. Remélem, a csepeli önkormányzat vezetői nem követik példájukat, s közzéteszik a csepel.hu-n vagy a Csepeli Hírmondó következő számában, kaptak-e, s mennyi év végi jutalmat a hivatal köztisztviselői, a csepeli közalkalmazottak.

Bár az, hogy a Csepeli Hírmondó december 15-i számában megjelent Borbély Lénárd évértékelő interjújában egy sor sem jutott a „Sikeres Csepelért” dolgozó munkatársak munkájának elismerésére, ebben a vonatkozásban sem tesz bizakodóvá. Borbély és csapata nem a nyilvánosság híve.

V O X

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112085173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.01.02. 21:44:02

csepel.info/?p=39071#comment-294119
“68 éve jött létre Nagy-Budapest”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 02., hétfő - 21:19
A Fidesz is benne volt a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés ügyletben. Németh Szilárdból Tóth Mihály csinált politikust, azzal hogy bevette az üzletbe! Előtte egy nulla volt, aki az SZDSZ-ből eltőernyőzött a csepeli Fideszbe, ahol beléptetett 17 új tagot, akikkel megválasztatta magát Tóth János helyére kerületi Fidesz-elnöknek.
Németh Szilárdnak még egy jelentős dobása lehet, amivel beírhatja magát a magyar történelembe! Magyar Iliescuként eltakaríthatja az Orbánt-rendszert! Hogy a kivégzőosztagot ő fogja-e vezényelni, én azt bizony nem tudom!

csepel.info/?p=56094#comment-294121
“Valóban csak a Jobbikkal nyerhetne a baloldal”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 02., hétfő - 21:33
Szerintem meg a jelenlegi Fideszt a jövendő Fidesz fogja megdönteni! Lehet hogy éppen a Nemzeti Megmentés Kormánya által, amelyet a magyar Iliescu fog vezetni! Az én jövőbelátásom szerint ez a volt SZDSZ-es, ma fideszes Németh Szilárd lesz, aki nem fogja hagyni hogy a hatalom átcsússzon az ellenzék kezébe! Végtére ki is Orbán Viktor? Történelmi zsákutca, egy futballmániás zsebdiktátor, a zsebtömők vezére! A történelem szemétdombjára vele!

A volt miépes szavazók nem fogadtak hűséget senkinek, csak a magyar hazának, a magyar népnek, a magyar kultúrának és a Szent Koronának! Simán szavazunk bárkire, aki eltakarítja Orbán Viktort!

csepel.info/?p=53363#comment-294123 “Munkatársat keresnek”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 02., hétfő - 21:37
Jelentkezem takarítónak a csepeli városházára, amennyiben kitakaríthatom onnan a fideszes városvezetést! Szemétdombon a helyük!

Tarjányi László 2017.01.02. 22:49:09

Csepelinfó Adminja keményen dolgozik, hogy a
csepel.info/?p=56094#comment-294126
után beírt kommentem ne jelenhessen meg "A hozzászólás moderációra várakozik" megjegyzéssel sem, mert tudják hogy úgyis mentem, s bemásolom a csepeliek.blog.hu-ra!

Engem nem tudtok elhallgattatni, találok akár országos nyilvánosságot is, hogy elmondjam a véleményemet, s jövőt jósoljak Orbánnak, Németh Szilárdnak, Ábel Attilának és a szavazógépezet csepeli Fidesz-frakciónak!

Az alábbi hozzászólást írtam be háromszor, ennyi a magyar igazság!

"Nehogy már egy szélsőliberális-centrum-jobbközép-szélsőjobb-náci Fidesz, s annak hatalommániás, macchiavellista vezetője mondja meg hogy a Jobbik milyen irányultságú politikai formáció! Lovas, Nagyapó és a többi köpönyegforgató csepeli is látni fogja, hogyan tagadja majd meg a náci Fideszt a volt SZDSZ-es, ma fideszes csepeli gazdájuk! Kifizetődő mindig olyan beállítottságúnak lenni, amit a nép kíván? Lehet hogy ma négymilliót jelent évente Csepelen gombot nyomogatni a GAZDA parancsára, de ha a GAZDA nem vált megint köpönyeget időben, akkor viszont vele együtt bukhatnak! Így is előfordulhat, hogy a GAZDA időben vált, s a jelenlegi csahosai lesznek a bűnbakok!"

Tarjányi László 2017.01.02. 23:02:34

Szerencsétlen Csepelinfó-ADMIN, mégis kifogtam rajta, a megjelenítésre is letiltott 294127-128-129 után mégis csak sikerült dokumentálnom a jövőnek a hozzászólásom!

csepel.info/?p=56094#comment-294130
“Valóban csak a Jobbikkal nyerhetne a baloldal”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 02., hétfő - 22:56
Admin! Nehogy azt hidd már hogy meggátolsz abban hogy elmondjam a véleményem, azzal hogy letiltod a hozzászólásom echozását “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” megjegyzéssel! Olvashatjátok a kisfőnökeiddel meg Németh Szilárd GAZDÁVAL együtt a csepeliek.blog.hu-n!

Nehogy már egy szélsőliberális-centrum-jobbközép-szélsőjobb-náci Fidesz, s annak hatalommániás, macchiavellista vezetője mondja meg hogy a Jobbik milyen irányultságú politikai formáció! Lovas, Nagyapó és a többi köpönyegforgató csepeli is látni fogja, hogyan tagadja majd meg a náci Fideszt a volt SZDSZ-es, ma fideszes csepeli gazdájuk! Kifizetődő mindig olyan beállítottságúnak lenni, amit a nép kíván? Lehet hogy ma négymilliót jelent évente Csepelen gombot nyomogatni a GAZDA parancsára, de ha a GAZDA nem vált megint köpönyeget időben, akkor viszont vele együtt bukhatnak! Így is előfordulhat, hogy a GAZDA időben vált, s a jelenlegi csahosai lesznek a bűnbakok!
süti beállítások módosítása