CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tekintsünk el Németh Szilárdtól...

2017. január 05. 05:34 - csú

kerdojel_jo.gifIgazat adok Palkovics államtitkárnak. Valóban a szocialista rendszer bűne ez a rossz PISA-eredmény, hiszen parlamentünk ékesszólói abban a rendszerben szocializálódtak, akkor kellett volna megtanulniuk a leírt szövegek, a kimondott szavak értelmezését.

Most tekintsünk el Kósa Lajostól vagy Németh Szilárdtól, akik már egy közönséges kötőszóba is úgy bele tudnak gabalyodni, mint kiscica a házi cérnába, no de a nagyágyúk! Lázár János kétszer is megismétli, sőt megmagyarázza az újságíróknak a letelepedési kötvény kapcsán, hogy az „idén” azt jelenti, hogy december 31-ig. Két nap múlva kiderül, hogy az „idén” az talán jövő júliusig tart.

Vagy nézzük meg az interpellációkra adott válaszokat! Mintha nem értették volna meg a

kérdést, úgy válaszolnak a miniszterelnöktől az MNB elnökén át a főügyészig mindenki.
Palkovics államtitkár azt mondja, semmi gond, ez a PISA-teszt nem komoly, nem vizsga, csak egy teszt. Akkor miért is adnak tesztlapokat az érettségizőknek? Lehet, hogy az érettségi vizsga nem is vizsga?

Azért ne legyünk igaztalanok. Vannak szívet melengető dolgok is. Itt van mindjárt Hoffmann Rózsa nyilatkozata, miszerint a PISA-teszt nem sikerült, de Bibliaértelmezésben a mieink magasan verik a többieket. És azt hiszem, ő ragadta meg a lényeget! Mert ahogy elnézem az oktatást, az egészségügyet, meg még jó néhány dolgot, az az érzésem, hogy itt már tényleg csak a Jóisten segíthet!

Répássy Péter (VH)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr412095409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása