CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kalocsai Imre: ÁLPROBLÉMA

2017. január 15. 02:34 - csú

alarcban.jpgAz álcivileket könnyű felismerni, álarccal álcázzák magukat. Ráadásul ezek az álállampolgárok, arról álmodoznak, hogy itt állandó demokrácia lesz az illiberális fából vaskarika helyett.  Az állam áldásos tevékenységének ez az újabb állomása, kisöpörni a civil szervezeteket. Az eddigi ellenségképek kifulladtak, ezért az általános állapot fenntartása érdekében, álnok állításokkal akarják elterelni a figyelmet az igazi gondokról. Ha szigorúan vesszük, tényleg van egy ilyen álcivil szervezet, ez a CŐF, de melyik az az állat amelyik a saját farkába harap. Ezért maradnak a civilek, álcivilek, állampolgárok, álállampolgárok, szegények, álszegények és egyéb kárvallottak, álkárvallottak vegzálása, egy őrült álom érdekében.

A másik szó

(az álcivilek mellett) melyet az új alelnökmindenes hangsúlyozott: elsöpörjük őket. A prés újabb eszköze a söprés. Ez nem az a söprés, ami a közmunkások leggyakoribb tevékenysége, de legalább annyira felvirágoztatja majd országunkat, növeli hírnevünket a nagyvilágban. Pláne ha meg Donald is soros ügyei közé sorolja s meghálálja elnökünk törekvéseit. Szóval a söprésre mi szavazók többsége adtunk felhatalmazást. Rosszabbul jártunk, mint a hitelfelvevők, mert ők csak az apró betűket nem olvasták el a szerződésen és hittek az ígéreteknek, a szavazók többsége viszont egy biankó csekket töltött ki, csak annyit tudva, hogy Ők folytatják. Hát Ők folytatják, a többség nevében, rájuk hivatkozva, akár ellenük is.  Ránk fogva, (azokra is, kik nem szavaztak rájuk) bármit elkövethetnek, bűntárssá téve minket. A bűvész inas seprűje sem állt meg, nem engedelmeskedett a mesében.

Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8412121931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása