CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lebuktatta a kormányt a kormánylap

2017. február 05. 04:35 - csú

bekemenet-20120121.PNGNagyszabású sorosozó, álcivilező írásmű jelent meg a Magyar Időkben, a kormányhoz igen közel álló kormánypárti lapban.

Az újságban  a szokásos panelek elsütése után, az ország „valódi” civiljeiről esett néhány szó, egészen meglepő kontextusban. „Például a 2012-es melegfelvonulást Majtényi László nyitotta meg, és arra is felhasználta az eseményt, hogy a kormány által szervezett békemenetet kritizálja.”

Nos, akkor ki is szervezte a békemenetet? (mancs.hu)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4912179036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.02.05. 23:06:45

Tisztelt Szerkesztőség! Tiszteletteljes kérésem van Önök felé! Én legszívesebben szerkesztői írásokat olvasok, mert az az író egyéni véleményét tükrözi. Én pedig arra vagyok kíváncsi, mit gondolnak csepeli és nemcsepeli, értelmiségi és nemértelmiségi honfitársaim. Magyarul hazám lakóinak véleménye érdekel, s nem a hatalom által fizetett megmondóké! Én itt is és a csepelinfón is mindig a saját véleményemet írtam le, nem mások véleményét továbbítottam. Egészen biztosan ezért vagyok kitiltva. Innen még nem!

Először is érdemes lenne foglalkozni a romániai tüntetések erkölcsi oldalával! Az a nép amely tüntet a korrupció ellen, annak a népnek VAN JÖVŐJE!

Rólunk ugyanez nem mondható el! Egy erkölcs nélküli ország, jövő nélküli ország! Ezért menekül innen az ifjúság!

Itt nem érdemes gyarapodni, mert ellopja a hatalom, vagy ami még rosszabb, a hatalom eltűri hogy a szorgalmasokat a lusták fosztogassák! Ahogy a trafikokat, földeket, államvagyont einstandolni lehet, úgy a tyúkot, disznót is az ólból, zöldséget a kertből, terményt a határból!

Ma faluhelyen már kopárak a kertek, üresek az ólak! Harminc éve még a városok határában hobbikertek díszelegtek, ma azok is az enyészeté! Ahogy a gyárak is! A nagyok szétloptak mindent, s hagyták hogy a kicsikét is szétlopják!

Ez egy következmények nélküli ország - írta Fricz Tamás. Valóban az. Nem lett elszámoltatás, ez a fellazulás szétterjedt az egész társadalomra, mára annak egészséges szerkezetét teljesen szétrombolta! Ma senki nem törődik senkivel! Aki tűz közelében van, az lop! A többi meg hallgat, ez egy immunrendszer nélküli ország! A hazug romániai "forradalomnál"/katonai puccsnál, a románok irigyeltek bennünket, cselekedjetek ti magyarok, mert "a puliszka nem robban!" Ma meg mi irigyelhetjük őket, hogy kimernek menni az utcára a korrupció ellen!

A Fidesz még a Szabó Dezső-i igazságot is ellopta a MIÉP-től, "minden magyar felelős minden magyarért!" Ellopta, de ellenkezőleg cselekszik!

A ma esti Sznobjektívben (Hírtv) Puzsér Róbert a rendszerváltás bűneivel foglalkozott. Szerintem logikusan és helytállóan. Rámutatott arra, miként sikerült a társadalmat két táborra osztani, s ezalatt a társadalmat újra meg újra kifosztani! Ahogy én is a fenti soraimban leírtam, ma a társadalom betegebb mint valaha! Az Orbán-rendszert nem lehet jobbá tenni, mert velejéig erkölcstelen! Mint ahogy az azt megelőző kormányok alatt is az volt! A rothadás a spontán privatizációval kezdődött, s ma sincs vége az egész pályás letámadással, országfosztogatással!

Tisztelettel kérem a Szerkesztőséget, foglalkozzanak a témával, írják meg hol tévedek én, illetve Puzsér Róbert a mai "dolgozatában"!

Ugyanígy tisztelettel kérem a csepeli értelmiséget, írják meg, van-e kiút ebből az erkölcsi posványból! Semmire nem vezet, ha a rablókat cserélik újra meg újra, a rendszer meg marad ugyanaz!

Ideje a kabátot újra gombolni!

Dixi et salvavi animam meam. Tarjányi László

csú 2017.02.06. 11:48:38

@Tarjányi László: Tisztelt Tarjányi Úr! Mi a tájékoztatást tartjuk a legfontosabbnak, de a legjobban a csepeliek véleményének örülünk. A csepeli közéletről szóló tájékoztatás ma kriminális. Ezt próbáljuk pótolni. Szerintünk már a hírek kiválasztása (a szerkeztés) is vélemény. A csepeliek véleményét, amit ön JOGGAL HIÁNYOL, szívesen vesszük,és hetente több alkalommal mi is közlünk ilyet. Azt ahzonban tudomásul kell venünk, hogy csepeli olvasóink, szimpatizánsaink jó része ÉRTEHETŐ OKOK MIATT nem akar regisztrálni, márpedig az index felületén - önhöz hasonlóan - csak így lehet véleményt nyilvánítani. A lájkolásokból mások is érzékelhetik az érdeklődést, de mi naprakész statisztikát is kapunk több helyről. Ezek erdeményével mi soha nem hencegünk, de tény, hogy hatalmas az érdeklődés blogunk - benne az ön gonolatai - írásai iránt. Munkánkat folytatjuk, és érdeklőséssel várjuk az ön világos, érvekkel alátámasztott - a mienkétől alkalmanként és helyenként eltérő felfogású - írásait, amelyek valójában már rég nem csupán "észrevételek", hanem komplett publicisztikák. Köszönjük figyelmét és türelmét.

Tarjányi László 2017.02.06. 21:37:31

@csú: Köszönöm! Én a Kádár-rendszerben egynek éreztem a magyarokat, szeretném ha megint azok lennénk!

Lapátra kell tenni azokat, akik szándékosan megosztják az embereket, hogy tolvajlásaikról eltereljék a figyelmet!

Regisztrálni nick-névvel is lehet, aki fél, kommentelhet azon is. Fontos lenne tudni, vagyunk-e elegen a Fidesz leváltásához! Meg tudni kellene, vannak-e a közügyek iránt érdeklődő, be nem sározódott személyiségek Csepelen!

Habár a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés ellen egyedül harcoltam, nincs kedvem egyedül küzdeni Csepel becsületesebbé tételéért!

A saját nevemen én azért írok, mert befolyásolni szeretném a helyi és magyar közéletet, s arra jótállást vállalok a saját nevemmel! Vajon miért tiltottak ki inkább a Csepelinfóról, ahelyett hogy támadtak volna? Mert nincs titkolnivalóm, s mert a csepeli Fidesz berkeiben nincs egy ember aki kiállna velem vitatkozni!

Amit tegnap felvetettem, miért lépnek fel a románok a korrupció ellen, és mi miért nem, itt egy írás ezzel kapcsolatban! És egy olvasnivaló weblap.
kolozsvaros.com/2017/02/06/a-puliszka-bizony-robban-az-olcso-magyar-lecsokolbasz-nem-robban/
süti beállítások módosítása