CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Térjenek végre észhez!

2017. március 06. 03:45 - csú

momentum-2_vezetok.PNGNem érti a kormánypárt, hogy itt van már a jövő politikus generációja. Az olimpia megrendezéséről folytatott vita kapcsán megértettem, hogy a "fiatal demokraták" elvesztették a reális kapcsolatokat a világgal, a nem éppen baloldali Bod Péter Ákos professzor kijelentette, hogy a Fidesz mint párt már nem működik. A híres közgazdász tudja, hogy mit mond, de érzem, hogy a Fideszt ez nem érdekli. Azzal, hogy nem lesz Budapesten olimpia, nem a baloldali pártok nyertek, hanem azok a magyar emberek, akik

minden reggel kénytelenek megszámolni a pénzt a tárcájukban, futja-e belőle ebédre a gyereknek.

Ők nem azt látják, hogy mennyire erősödne Magyarország. A CÖF - fájától messze esett - jogász szóvivője arról beszél, hogy a Momentum Mozgalom valójában saját politikai pecsenyéjét sütögeti. Az a véleményem, ha ezt teszik, jól teszik! Mert ők még nem loptak, nem csaltak, nem hazudtak, nincsenek korrumpálva, nincsenek közöttük Mészárosok, Vajnák, nemzeti érzelmű milliárdosok. Jöjjenek a fiatalok, az új generáció, hogy a mai 50+ éves "fiatal demokraták" megértsék: egyszer mindennek vége szokott lenni, ez alól ők sem kivételek. Boldog vagyok, hogy én is hozzájárultam ehhez. 

Szallai Magdolna

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4912315665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.03.06. 21:06:18

Mészáros Lőrinc külföld felé terjeszkedne, adja hírül a média.

Szerintem meg külföldre akarja menteni a vagyonát ottani vállalatokba! Ugyan hogy tudna ott megrendeléseket szerezni, hiszen nem csókosa egyetlen külföldi politikusnak sem, meg ott nem is így működnek a dolgok!

Inkább "külföldi vállalkozóként" akar itthoni megrendelésekhez jutni, hogy kormányváltás esetén se lehessen visszaszerezni az elorozott állami és uniós pénzeket!

A fenét kell jogi procedúrával foglalkozni kormányváltás után őt illetően! Elé tolni egy papírt amiben minden vagyonát a Magyar Államnak adományozza! Ha nem írja alá, akkor majd a Magyar Állam örököl utána, legfeljebb minden leszármazójának és oldalági rokonának ajánlani kell ezt a nyilatkozatot! Szerintem egyetlen örökösödésre jogosult sem tartana igényt a majdan megboldogult oligarcha vagyonára, így bizony majd a Magyar Állam fog utána örökölni!
süti beállítások módosítása