CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel polgármestere nem lát, nem hall? Egy biztos: Csepelieknek nem válaszol

2017. március 14. 05:59 - csú

tudogondozos_sorozat-2017-03-09-rol.pngVártuk csak vártuk, hogy végre méltóztatik megszólalni Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, de mint oly sokszor, most is hiába'. Egy csepeli hölgy, R. É. a Facebookon fényképsorozattal számolt be azokról a megdöbbentő, de inkább borzalmas tapasztalatiról, amelyekkel Csepelen a tüdőgondozóban találkozott. Ezt írta:

"Tüdőgondozó Csepelen. Borzalmas állapot. Kinek a hatásköre, hogy tegyen sürgősen annak érdekében, hogy ez a romhalmaz helyre legyen hozva? Ne csak a terek legyenek virágosak, tiszták. Ennek az intézménynek sürgős renoválás kell!!!! Polgármester úr??????"

Így, hat kérdőjellel a bejegyzés végén. A fotóval dokumentált közérdekű kérdés - névvel címmel - több csepeli fórumon is megjelent. Több százan osztották meg az írást, rengeteg véleményt, hasonló keserű tapasztalatot fűztek hozzá. A fideszes városvezetés ügyeletes "elhárítótisztjén" kívül senki sem szólt egy szót sem. A kormánypárti önkormányzati képviselő is csak a visszafelé mutogatásig jutott el - HÉT ÉV URALKODÁS UTÁN. A hivatalos szócsőben, a csepel.hu -ban vagy a Csepeli Hírmondóban persze - a kialakult szokásoknak megfelelően - eddig egy árva szót sem szólak az egészről.

A polgármester pedig hallgat mint

...De ne hasonlatot, hanem megoldást keressünk. Most, amikor egymást érik a győzelmi jelentések, a melldöngetések a kiváló gazdálkodásról, az évenkénti két milliárdos megtakarításról, csak akad egy kis pénz a tüdőgondozóban tapasztalt tarthatatlan állapot megszüntetésére, felszámolására. Addig is legalább egy tisztességes válasz kellene R.É.-nek Borbély Lénárdtól, mert ez a polgármestertől nem kegy, hanem kötelesség...

anzágo

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3512336163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.03.14. 23:20:24

Éppen csak három és fél hónapja írtam ugyanebben a témában, arra sem válaszolt senki!

csepeliek.blog.hu/2016/11/30/botranyos_tragedia_a_del-pesti_korhazban_napokig_kallodo_holttest#comment-form
Tarjányi László 2016.11.30. 18:29:16

Verje meg az Isten

Verje meg az Isten Orbán Viktort, mert az ország pénzét stadionokra költi, nem az egészségügyre! Mert hagyott 100 milliárdot lenyúlni a haveroknak a betelepedési kötvény közvetítéséért! Mert hagyta lenyúlni a MNB-nél a közpénz százmilliárdokat, s átlapátolni alapítványokra, ahol azok “elvesztették közpénz jellegüket”! Mert elvette a kisemberek trafikját, földbérletét, rokkantnyugdíját!

Verje meg az Isten Németh Szilárdot, mert nem tesz semmit a csepeli emberek egészségügyi ellátásáért! Mert fél Orbántól, ezért nem mer előállni a követeléssel, hogy vissza a kórházat Csepelnek!

Verje meg az Isten Borbély Lénárdot, mert nem tesz semmit a csepeli emberek egészségügyi ellátásáért! Mert fél Németh Szilárdtól, nem meri mondani neki, ne a Dagi Vendéglőre költsön hanem a Tüdőgondozó/Tüdőszűrő Állomásra! Mert nem intézkedik a mammográfiai berendezés pótlásáról! Erre nincs pénz, csak a népszavazás kampányra?

Verje meg az Isten Bácskai János IX. kerületi polgármestert, mert a Szent István és Szent László Kórházaknál bevezette a fizetős utcai parkolást! A nyomorult betegek egy óra alatt még a recepciós pultnál sem kerülnek sorra, súlyos daganatos betegek ezer forintokat kénytelenek a parkolásra költeni naponta a rokkantsági ellátásukból!

Említett urakat verje meg az Istent, kapják meg azt a betegséget, amiben a nyomorult csepeliek szenvednek, s ne a Kútvölgyiben és a Honvédkórházban kapjanak VIP-ellátást!

86 éves családtagomat tegnap sürgősséggel a Dél-pesti Kórházba utalták, délután négytől éjfél után negyedóráig kellett ülnie a felvételi irodánál, utána meg ruhástól fektették a sürgősségi osztályon, étel-ital nélkül ma délelőttig, mert nem volt hely a kórházban! Ez jár az átlagembereknek ORBÁN VIKTOR jóvoltából! Verje meg az Isten!

UTÓIRAT: 2017. jan. 11-én elhunyt. Verjen meg benneteket az Isten!
süti beállítások módosítása