CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Új Kezdet - Konzervatív párt alapítását jelentette be Gémesi György

2017. március 16. 02:43 - csú

gemesi_gyorgy_ez_jobb_kep.jpgMa itt, Gödöllőn, ünnepélyesen a nyilvánosság előtt bejelentem az Új Kezdet megalakulását - ezt Gémesi György (képünkön), a város polgármestere közölte a március 15-e alkalmából elmondott ünnepi beszédében. Hozzátette:

Az összefogásra és párbeszédre alapuló Új Kezdet nem nélkülözheti a márciusiak bátorságát, hitét és hazaszeretetét. Olyan Új Kezdetre van szükség, ami száműzi a közéletből a gyűlöletet, tud Emberül gondolkodni és

cselekedni. Olyan Új Kezdetre, ami nem birtokolni, saját érdekében használni, hanem szolgálni kíván a bizalomból megkapott hatalommal. Olyan Új Kezdetre, ahol mindenki elmondhatja a véleményét hovatartozástól függetlenül és nem hazaáruló az, aki másként gondolkodik. Olyan Új Kezdetre, ahol a tradíciók és a hagyományok nem eszközök, hanem értékek, aminek értékállóságára vigyázni kötelesség. Olyan Új Kezdetre, ahol a nemzet szó valóban az egész nemzetet fogja össze, és nemcsak a kiváltságosok privilégiuma azt használni - mondta többek között  Gémesi György.

A teljes programadó beszéd és annak 12 pontja  ITT OLVASHATÓ 

Forrás: Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7012341517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása