CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kábítószeres központ Királyerdőben?

2017. április 13. 11:19 - csú

rendorseg-123_5.pngA csepeli rendőrök elfogtak három fiatal férfit és egy fiatal nőt, akiktől többféle kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói 2017. április 11-én 18 óra körül megjelentek egy Budapest, Vihorlát úti lakásnál, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakó 19 éves V. Tamás kábítószert árul. V. Tamást a rendőrök a helyszínen elfogták, mivel lakásának átvizsgálásakor különféle kábítószergyanús anyagokat találtak növényi törmelék formájában.

A nyomozók húsz perccel később társa, a 20 éves budapesti K. Zsolt Budapest XXI., Fagyalkás utcai lakásán is házkutatást tartottak, ahol

körülbelül 100 gramm kábítószergyanús anyagot, digitális mérleget, növény őrlőt, százezer forint készpénzt és 165 db különböző méretű kábítószer tárolására használt simítózáras tasakot találtak. K. Zsoltot a helyszínen elfogták.

A két férfival szemben a kerületi Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indult eljárás, mely során a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. (hirado.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312423769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása