CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Besúgót támogatott Csepelen a polgármester és a Fidesz alelnöke?

2017. május 06. 05:43 - csú

000-2 Borbély-Németh_1.pngMegszoktuk már, hogy a csepeli Fidesz mindenkit lekommunistázik, aki politikailag nem azonos oldalon áll vele. Ebben különösen Németh Szilárd, volt polgármester, jelenleg a Fidesz alelnöke jár élen, akinek tényleg nem okoz gondot, hogy mindenről a kommunisták jussanak eszébe.

Ehhez képest most az általuk is bőszen támogatott Magyar Ökumenikus Segélyszervezet vezetőjéről, Lehel Lászlóról derült ki, hogy lelkészként bizony jelentéseket adott  az ismerőseiről az előző rendszerben. El is ismerte. Magyarul ezt úgy mondják, hogy egy szemét besúgó volt - olvashatjuk a Csepel Hírek című blogban. Hozzátették:

Lehel Lászlót a tenyerén hordozta Németh Szilárd és Borbély Lénárd. A közbeszédben csak fideszes segélyszervezetként emlegetett, gyakran fideszes politikusokkal mutatkozó csapat támogatást is bőven kapott Csepelről. Az adófizetők pénzéből. Megkapták például

15 évre ingyenes használatra az egykori Szent István (a volt Kalamár) úti 170-es iskola üresen álló épületét, amit  az önkormányzat saját pénzén (mármint a csepeli adófizetők pénzén) fel is újított.

 Ebben az épületben alakították ki az országos segélyközpontjukat. Csak remélni tudjuk, hogy nem besúgó központ működik ott. Mindenesetre már alig várjuk, hogy Németh Szilárd és Borbély Lénárd sajtótájékoztató hirdessen a Szent István út 170. elé, hogy a leleplezett besúgóról sajtótájékoztatót tartsanak...

Forrás: Csepeli Hírek

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2312484145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása