CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A jó király és Bözsi néni

2017. május 09. 02:34 - csú

bozsi_neni_orbannal_a_disznoolban.PNGMiután Nagygécen a felderítők nem jeleztek aggályt, a helyszínesek körben felálltak, a tűzszerészek kutyákkal átvizsgálták az objektumot (igen, a disznóólat is!), máris megérkezhetett spontán módon a miniszterelnök Bözsi nénihez – a diszkréten kamerán kívül nyüzsgő testőrökkel. Így megy ez. Mert az nem lehet, hogy Orbán beköszön, hogy „helló, röfik"(Oh! Hello piggy), oszt' a moslékba adagolt dinamit fölrobban a hasaalja fölött.

Érdemes lenne, de nem vesztegetek rá szót, hogy az autokrácia szegének hegye kiszúrt a zsákból. Mármint hogy Orbán azt mondta: nyugdíjat „emelek". Ő, személyesen... Az sem túl izgalmas, hogy

a látogatás bornírt videóját angol nyelven feliratozták – hátha Trump is megnézi?.

bozsi_neni_orbannal_zsebre_dugott_kezzel.PNGA zsebredugott kezű Kárpátok Maradonája letudott egy kampányfeladatot, olyan unott arccal, ahogyan jó újságíró hallgat bármely állami szóvivőt.

Nem tud nem föltolulni a 2014-es kormányfői látogatás a korai Hollik István-klón Bocskai Döninél. A gyanús ügyekkel hírbe hozott apuka eminens kisfia hívta spontán látogatásra Orbánt. Csupa véletlenül Döni, e nyilvánvalóan boldogtalan fiú ágyán Orbán Viktor könyve hevert. (Egy kamasz, aki esténként nem lányokra gondol, hanem Orbánt olvas...? Uramisten!) Aztán apuka ellen vádat is emeltek kb. százmilliós kummantás miatt. Őszintén remélem, hogy a drága Orbán-hívő Bözsi néni egyetlen hozzátartozója sem lopott közpénzt, vagyis, hogy nem csupán saját bűnözői családját látogatja a kormányfő.

De álljon itt egy sokatmondó történet: Bözsi néni Nagygéce 562 millió forintot nyert az Európai Uniótól. Ebből kilátótoronyra, templomfelújításra, őrtűz-oszlopra és látogatóközpontra is jutott. Nagygécen hat(!) ember lakik. Fejenként majd százmillió! Döni papája sárgulhat az irigységtől.

Valószínű, hogy e filmeket Leni Riefenstahl legjobb magyar tanítványa készíti.

Veress Jenő (Népszava

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7512491509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.05.09. 22:16:13

Nagy Geci Nagygécre látogatott, ahol betért Bözsi néni házába. Az idős asszony csak egy szobát fűt, azt is csak éjszakára. Nagy Geci biztosította, ha úgy lesznek a számok, az idén még emel. Bözsi néni azt szeretné ha minden évben lennének választások, mert akkor mindig emelnek kicsit a nyugdíjon! Arra viszont volt ötszázhatvankétmillió, hogy emlékparkot építsenek úniós pénzből! Vajon ki volt a szerencsés kivitelező?
süti beállítások módosítása