CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Feladta magát a Völgy utcai brutális gyilkosság gyanúsítottja

2017. május 15. 18:32 - csú

volgy_utcai_nyomok.jpgAz 57 éves nővel szemben elkövetett gyilkosság feltételezett elkövetője három nappal a kegyetlen bűncselekmény után jelentkezett a rendőrségen - közölte a sajtó és a média több orgánuma.

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken nem sokkal háromnegyed 11 előtt kapták a rendőrök a bejelentést, hogy Csepelen, a Völgy utcában, egy ház első emeletén holttestet találtak. Sajtóértesülések szerint  gyilkosság történt, a tettes átvágta áldozata torkát. A rendőrség nem sokkal később megerősítette az értesülést és azt közölte, hogy emberölés miatt nyomoznak.

Szombaton már tudni lehetett, hogy a

nyomozók egy férfiról kérdezgették a lakókat, illetve az áldozat szomszédjait, vasárnap pedig felhívást is közzétett a Budapesti Rendőr-főkapitányság, miszerint egy 28 éves fiatalembert gyanúsítanak, Koós Lászlót, aki ellen körözést adtak ki

A 28 éves, korábban szexuális bűncselekmények miatt ült férfi a 24.hu információi szerint hétfőn feladta magát a rendőrségen.

A Velvet.hu a következő értesülést közölte:

Burkolóként dolgozott és a szomszédok szerint többször is megfordulhatott áldozata csepeli lakásában az a 28 éves férfi, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy múlt héten megölt egy 57 éves nőt.

Az asszony holttestét május 12-én gyerekei fedezték fel, miután a nő kollégái szóltak, hogy nem ment be dolgozni. A lakásába viszont hiába próbáltak bejutni, az ajtó zárva volt, – feltehetően a tettes – kívülről beletörte a kulcsot, ezért felmásztak az első emeleti lakás erkélyére, ahonnan meglátták az asszony holttestét és nyakán lévő sérüléseket, ezután hívták a rendőröket.

Több órás helyszínelés után, az igazságügyi orvosszakértő végül megállapította, hogy a nő nem öngyilkos lett, hanem megölték.

A rendőrség vasárnap délután körözést adott ki a 28 éves Koós László ellen, aki megalapozottan gyanúsítható az emberölés elkövetésével. A férfi hivatalosan egy budapesti lakcímre van bejelentve, de a Facebookon alapján

Münchenben él és burkolóként dolgozik.

A nő közvetlen szomszédja a Velvetnek azt mondta, hogy az első perctől egyértelmű volt, hogy nem betörés történt. A nő lakásban ugyanis riasztó is van, ami egy biztonsági céghez van bekötve, így azonnal jelzett volna, ha valaki erőszakkal akart volna bemenni a lakásba.

A lakók arról is beszéltek, hogy az asszony férje halála után a lakásban felújítást végzett.

Többek között szigetelték a falakat, burkolták a padlót és mindent lecseréltek a lakásban. Sok munkás megfordult itt, nem is lehetett követni.

A szomszéd szerint ráadásul amióta leszigetelték a falakat, semmi nem hallatszott az asszony lakásból: „még ha kiabált volna segítségért, leheleten volt, hogy bárki is meghallja.″ 

A legfrissebb információk a brutális bűncselekmény nyomozásáról, a vizsgálat újabb megállapításáról ITT olvashatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr312507185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása