CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tóth Endrétől ma délelőtt vesznek végső búcsút a Csepeli temetőben

2017. május 19. 03:45 - csú

toth_endre_elhunyt-2017-05_19-re_temetes.PNGMiként korábban,  a gyászoló családtól kapott tájékoztatás alapján, mély megrendüléssel közöltük, Tóth Endre, Csepel közkedvelt személyisége 67 éves korában, súlyos betegség következtében elhunyt.

Tóth Endre felsőfokú tanulmányai befejezése után a Csepel Művekben, a Csepeli Acélműnél volt pályakezdő szakember. Dolgozott a CSM Vas- és Acélöntödéjében és az ÁFOR-nál is. A csepeli önkormányzat vagyonkezelő cégétől, a Csevakból vonult nyugdíjba 2009-ben.

Munkája mellett meghatározó személyisége volt a csepeli sportéletnek, amit nyugdíjasként is szívvel, lélekkel támogatott. Megválasztása után 2005. és 2014. között Tóth Endre töltötte be a Csepeli Birkózó Club elnöki tisztét.

Tóth Endrétől családjának tagjai, barátai, volt munkatársai, sporttársai és tisztelői  ma, vagyis május 19-én, pénteken 9 óra 45 perckor  a Csepeli temetőben vesznek végső búcsút.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8712513355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása