CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen miből lehetne arany kacsalábon forgó tüdőszűrőt építeni?

2017. szeptember 19. 05:57 - csú

tudogondozos_sorozat-2017-03-09-rol_3.pngCsepel (egyik) szégyene

Siránkozik Borbély Lénárd! Ez a fránya ellenzék - akit a 2014-es mandátumátadásnál Németh Szilárd úgy cuzámen lekommunistázott – nem értékeli a polgármester nagyságos erőfeszítéseit. Nem hiszi, - ha megígérte a kampányban, hogy felújítja a tüdőszűrőt - akkor meg is teszi! Némelyek ezek közül a polgármester számára érthetetlenül még aláírást is gyűjtenek, hitetlenségük bizonyítására.

Ez a jellemzően fideszes magatartás!  Az arcátlanság magasiskolája!  Belehazudni az emberek szemébe és amikor lebukik, a másikra mutogatni.

A választási kampányban mit ígért Borbély, azt már

maga sem tudja (nem ő írta). Amit azonban a választási ígéretére fogva megvalósított, az a Fidesz szélsőséges illiberális ideológiájának a mintapéldánya. Építtetett ugyanis közpénzen kerítést, és beléptető rendszert a Vízmű lakótelepre. Állíttatott szobrokat, hazug köveket, készíttetett mocskolódó táblákat, finanszírozta a tusványosi „pártzüllesztőt” töretett fel padokat, vágatott ki ligetnyi fát, vásárolt kocsikat,  már sokadszor építtet át  játszótereket, elbontatott értékeket sok száz millióért. És a mulatozásai...  Rossz működtetés átvállalásért kifizet évente legalább egy százast - millióban. És pénz maradványról is lódítanak hol öt, hol három milliárdot. Ennek az összegnek lassan a tizedéből aranyozott kacsalábbal együtt lehetett volna felépíteni és felszerelni az új tüdőszűrőt. Ha akarná!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5512869882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása