CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Meghívás Podolák Sándortól az október 23-i csepeli megemlékezésre

2017. október 20. 04:24 - csú

podolak_sandor_facebook-kep.PNGKedves ismerőseim!

Ezen a helyen is hívok hittel és szeretettel mindenkit az október 23.-i megemlékezésünkre a csepeli Martinász-szoborhoz 18.óra 30 -ra (A régi csepeliek mint 1-es kapu ismerik a helyszínt:) ) Azért teszem ide is fel a meghívást mert bár pártok szervezik a megemlékezést de szerintem minden jóérzésű és Csepel jobbításáért tenni akaró Csepelinek ott a helye!

Meg kell már mutatnunk a regnáló hatalomnak , hogy tudunk együtt mozdulni, ha van értelmes célunk !! Most van! A megemlékezés után átvonulunk a Csepeli Munkásotthonhoz és tudtára adjuk a Fidesznek és Németh Szilárdnak , hogy nem engedjük magánkézbe venni a Csepeliek történelmi tulajdonát ! Ez nem birkózó csarnok !! Ez a mienk Csepelieké és nem adjuk!

Kérem azokat az ismerőseimet, akik nem tagjai egyetlen szervezetnek sem , de szeretik Csepelt , jöjjenek!

Kérem,  osszátok meg minél többen , hogy a kérésem eljusson a csepeliekhez! Hiszem , hogy sokan leszünk !

Forrás: Podolák Sándor Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6213015562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása