CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Autókereskedés kapott lángra Csepelen az éjjel

2017. november 01. 04:31 - csú

tuzoltok-221_1.pngA Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint kedden éjjel  kigyulladt egy autókereskedés Csepelen, a lángok egy száz négyzetméteres szerelőhelyiséget, egy negyven négyzetméter alapterületű kisegítő helyiséget és egy tíz négyzetméteres melléképületet érintettek.

A rajok háromnegyed háromra négy habosított vízsugárral eloltották a tüzet, utána az utómunkálatok maradtak, mint a tűzzel érintett terület átvizsgálása, a még izzó-parázsló részek eloltása. Az eset során nem sérült meg senki. Az egységek

munkáját a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a helyszínen segítette.

A BRFK közleménye szerint a tűzesetet hajnal 1 óra 33 perckor jelentették be a hatóságnak, az oltási munkálatok idejére a rendőrség a II. Rákóczi Ferenc utat a Lámpás utca és az Almafa utca közötti szakaszt lezárta.

Forrás: propeller.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2613130348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása