CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A bosszú élet titka és más hírek a Hócipőből

2017. december 29. 02:43 - csú

marabu-ki_ved_meg_minket.PNGMarabu karikaturája

Civil szervezetek és szimpatizánsaik szerint 2017 mindent elsöprő kormányzati sikere, hogy Orbánéknak sikerült megfejteniük és országosan elterjeszteniük a bosszú élet titkát.

A KDNP-re hárult a megtisztelő feladat, hogy Orbán Viktor és híveinek serege nevében a leghatározottabban visszautasítsa Ferenc pápa karácsonyi gondolatát, amely szerint a mai menekültek milliói Szent József és Szűz Mária nyomdokait követik.

Jaguárikrek születtek Nyíregyházán. A bő egy hónapos állatok ügyében mélyreható vizsgálat indult, mert

az ikrek egyik tagjának sárga, a másiknak fekete a bundája.

Kovács Zoltán államtitkár, a kormány nemzetközi szóvivője szenzációs bejelentést tett: Donald Trump levelet írt Orbán Viktornak, akinek áldott karácsonyt, továbbá sikeres, győzedelmes új évet kívánt, de elfelejtette elküldeni a levelet.

Bár nyerésre esélyes ellenzéki összefogásról egyáltalán nincs szó, azért az ÁSZ segítségével a Fidesz igyekszik az érintett pártokat összefogdosni.

Orbán Viktor bejelentette, hogy a magyar gazdaságot lehet működtetni uniós források nélkül, a gazdaság motorja nem az uniós pénz, hanem a magyar dolgozó emberek. Senki pénzére nem vagyunk rászorulva, az ország a saját lábán áll – mondta. Ugyanúgy, mint például az ő Ráhel lánya.

Forrás: HÓCIPŐ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7013525951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása