CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szigorúan a csepeli nép nevében

2018. május 09. 05:43 - csú

zabalas_combbal.jpgA csepeli fideszesek megtalálták barátjukat, - mint zsák a foltját - Minszkben, ahol együttműködési megállapodást kötöttek a Partizán kerülettel. Erről Borbély Lénárd tájékoztatta a testületi ülésen, a képviselőket. Amikor a szerződés néhány vállalhatatlan pontjára (többek közt a sajtóirányítás fehérorosz tapasztalatainak átvételére) hívta fel a figyelmet Dobák István, a polgármester kétségbeesetten annyit mondott: nincs mit tenni, mert a szerződés már alá van írva! Tehát a vezetés valamelyik tagja volt Minszkben és /saját szakálára/ aláírt egy dokumentumot! Meghatalmazás nélkül megállapodást kötött!

A kiküldetésről, annak céljáról, finanszírozásáról és eredményéről, valamint a tárgyalásokról jelentést senki nem készített. Az elszámolást, értékelést senki sem látta. De miért is kéne látnia bárkinek is a populistáknál az ilyeneket? Itt van egy vagy két vezér, aki megmondja, hogy ki a nép, és az mit akar! Aztán ennek a népnek a nevében és érdekében Németh Szilárd, Borbély Lénárd vagy bármelyik samesza kedve szerint garázdálkodhat.

A testület fideszes tagjainak meg - mindezt szentesítendő - kutya kötelességük ezt megszavazni. Meg is tették!
Az együttműködés, és a hozzáértők külföldi utazását, tapasztalatszerzését fontos és jó dolognak tartom! Célszerű, hatékony alkalmazása, a fejlődés fontos része! De, a magán célú, önkitüntető (Nagyszalonta) önkényesen szelektáló, magánélvezeteket szolgáló kirándulásokat ellenzem!

Két hete lehetett hallani, hogy Pécs fideszes városvezetői évente közel félszáz millió forint közpénzt költöttek csak éttermi számlákra! Nagyon nem lennék meglepődve, ha egy ellenőrzés alkalmával kiderülne, hogy Csepelen 2010 óta évente, ugyanilyen mértékben (vagy nagyobb) gurult le közpénz a kiválasztottak torkán, fordult át önfinanszírozásba, vagy költötték más élvezetekre. Természetesen szigorúan a NÉP NEVÉBEN!

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr813898886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása