CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli mostohagyerek kátyúval

2018. augusztus 19. 05:57 - csú

godor_a_csm_foutjan-20180816-hgy.pngA képen látható  útbeszakadás már több mint egy hete éktelenkedik a Csepel Művek főútján!

Látható az is, hogy az elzárást is provinciálisan, önkezdeményező alapon, jóakaratú emberek végezték. Azért, hogy megkíméljék autóstársaikat attól, hogy a járművek és a személyek összetörjék magukat. (Éjjel, meg a jó Isten vigyáz az arra közlekedőkre)

A közel száz kocsiból álló „Városgazda” flottájából egynek sem volt érkezése arra, hogy szabályosan elkerítse a gödröt! 

Erre jár egy BKV viszonylatú autóbusz is, és

az út nagy teher- és személyforgalom lebonyolítását végzi! Ebből következően úgy gondolhatjuk, hogy az út igen fontos Csepelnek. Mégis mostohagyerek a mai vezetők számára, mert a fideszesek által „komcsi fészeknek” mondott gyárban van.

Borbélyék a rendelkezésükre álló pénzeszközöket nem az immáron már járhatatlan gyári utak javítására, hanem (a  teherforgalom által mérsékelten használt) viszont a számukra igen „jó nevű” Popjeluszko útra fordítják!

A balesetveszélyes gödör - sok tucat csepeli társával együtt -  várja az áldozatát vagy az eltüntetőjét. Ki tudja, meddig?!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9114185877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása