CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A futball éjszakája pénteken Csepelen fantasztikus szigetországi sztárokkal

2018. szeptember 06. 05:55 - csú

fater_karoly_a_csepel_sc_kapusa.PNGA csepeli rendezvény “arca” Fatér Károly 1968-as olimpiai bajnok, a Csepel SC legendás kapusa lesz (Címlapfotó a Képes Sport 1972-es számából)

A 21ora.hu értesülése szerint pénteken a Csepel Stadionban is kezdetét veszi a Futball Éjszakája, mivel az először megrendezett programhoz a legtöbb NBI-es és NBII-es egyesület mellett a Csepel FC is csatlakozott.

A hazai labdarúgó egyesületek és a labdarúgás népszerűsítéséért rendezik meg első alkalommal 2018. szeptember 7-én, pénteken a Futball Éjszakáját.

Az eseményre a legnagyobb és legpatinásabb csepeli klub, a 106 éves, négyszeres NB1-es bajnok Csepel FC klubtörténeti kiállítással, kerekasztal beszélgetésekkel és igazi sztárparádéval készül.

A csepeli rendezvény “arca” Fatér Károly olimpiai bajnok csepeli labdarúgó lesz, de rajta kívül is több olyan sportember kapott meghívást, aki a csepeli labdarúgás felejthetetlen időszakainak résztvevője volt akár labdarúgóként, akár szakvezetőként – olvasható a csapat hivatalos honlapján.

A program:

17 óra Kapunyitás

Tárlatbemutató a Csepel FC múltjából

Helyszín: A sportcsarnok és a labdarúgó épület közti terület, illetve a Bajnokok Csarnoka aulája

Köszöntő beszéd

18 óra Kerekasztal beszélgetés ” A Csepeli labdarúgás dicső múltja”

19 óra Csepel “All Stars” labdarúgó mérkőzés ( a Csepel SC egykori meghatározó labdarúgóiból összeállított csapatok mérkőzése)

20:30 Záró-beszélgetés

A szervezők ígérik: a résztvevők fel is tehetik kérdéseiket a nagy múltú klub egykori sztárjainak, vagyis azoknak, akik korábban sokat tettek azért, hogy a Csepel név mindörökre beíródjon a hazai futball történelemkönyvébe.

A szurkolók tehát a már említett Fatér Károly mellett Gelei József olimpiai bajnoknak, Szurgent Lajosnak, Ozsváth Károlynak, Gelei Károlynak, Csucsánszky Zoltánnak, Gálhidi Györgynek, Kincses Bélának, Hajdu Lajonaks, Kovács Attilának, Lazsányi Lászlónak, Ozsváth Károlynak, Dr. Szieben Lászlónak, Ács Gusztávnak, Medgyes Péternek, Nagy Tamásnak, Váczi Dénesnek és másik mellett még Németh Ferencnek, a Csepel kétszeres öttusa olimpiai bajnokának is tehetnek fel kérdéseket.

A “Futball Éjszakája” programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők https://futballejszakaja.hu/ oldalon tehetnek meg. A rendezvény belépő díja gyermekek számára 100, míg a felnőttek részére 500 forint. A karszalag a kiválasztott stadionnál váltható meg, s az ott átvett karpereccel az összes helyszín meglátogatható.

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1414222727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása