CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli gyerekek nem mehetnek a csepeli gyerekek focipályájára?

2018. szeptember 20. 05:16 - csú

borbely_lenard_foci_cselezik.PNGBorbély Lénárd 21. kerületi polgármester ellenfél nélkül még a címert is kicselezi

Csepelen - lehetőleg ellenfelek nélkül Rendkívüli testületi ülésen döntött nem rég a csepeli képviselő-testület egy nagyméretű műfüves focipálya építéséhez szükséges telek használatbavételéről.

A polgármesteri előterjesztés szerint az önkormányzatot az MLSZ kereste meg a lehetőséggel, hogy a Budapesti Pályaépítési Program keretén belül most “akciósan” építhet egy szuper műfüves pályát, amelynek költségeit 90 százalékban a labdarúgó szövetség állná, az önkormányzatnak pedig csupán a fennmaradó 10 százalékkal, meg egy telekkel kell hozzájárulnia a projekthez.

Mindez rendben is van, bár az előterjesztés azon része, mi szerint kábé kizárólag a Kis-Duna parton van alkalmas hely nagyméretű futballpálya létesítésére a 21. kerületben, már erősen sántít. Ugyanakkor önmagában a kezdeményezés, hogy épüljön egy új sportpálya a Csepelen futballozó gyerekek számára abszolút támogatható.

Igen ám, csakhogy az előterjesztő szándéka szerint a leendő pályát nem minden csepeli labdarúgópalánta veheti majd igénybe,hanem kizárólag az önkormányzat által pár éve alapított fociklub tagjai. Ami finoman fogalmazva is messze áll a

teljes szigetországi futballvilág lefedésétől. Íme az előterjesztés vonatkozó része:21orahu-boleloterjesztes1_1.png

Mivel a városvezetés által 2015-ben alakított Csepeli Utánpótlás Sportegyesület (CSUPE) a helyi futballutánpótlás igen kis részét adja a hagyományos csepeli klubok mellett, ezt igyekezett korrigálni a szocialista Takács Krisztián, aki az ülésen pusztán arra tett javaslatot, hogy

Borbély Lénárd kössön az újonnan épülő pályára ingyenes használati szerződést a csepeli utánpótlással foglalkozó egyesületekkel, hogy az összes Csepelen futballozó gyermek sportolhasson rajta.

Ám Borbély Lénárdot és a képviselőtestület fideszes többségét ez nem hatotta meg, gondolkodás nélkül leszavazták az ellenzéki módosító indítványt, így az új műfüves pályán kizárólag a saját klubjuk mezét magukra húzó gyerekek játszhatnak majd.

Hogy a Csep-Gól FC, a CSHC 94 FC (Halászi focisuli), valamint a Csepel FC mellett az önkormányzati CSUPE se taglétszámban, se eredményességben nem rúghat labdába? Sebaj. A lényeg, hogy a 100%-ban közpénzből épülő pályán legalább a polgármester úr csapata lehessen az úr.

(A Borbély Lénárdot labdarúgás közben ábrázoló képet a csepelutanpotlas.hu oldalról vettük.)

Forrás: 21ora.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1114231833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.09.20. 22:04:43

Az ott lakók megakadályozták az Ibiza lakópark megépülését is, ugyanezt fogják tenni a volt Napközis Táborba tervezett futballpályával is! Lehet hogy akkor, majd amikor a Németh-Borbély uralom megszűnik Csepelen, ami késik, az nem múlik! Mindent eltakarítunk, ami a ti uralmatokra emlékeztet! Némethnek soha nem lesz szobra Csepelen!

Ma beszéltem egy idős csepeli úrral, aki együtt dolgozott Németh Szilárd édesapjával annak idején, amikor a mi nagy, buta csepeli fiúnk még ifjú volt. Az idős úrnak a munkahelyi kolléga, Németh Szilárd édesapja rendszeresen panaszkodott, nem bír a fiával! Akár csak Orbán Győző, hiába verte rendszeresen Viktor nevű fiát, nem használt. Ugyanilyen megátalkodott fiatal volt a nagy, buta csepeli fiunk is! Konok, gátlastalan, mindenkit eltaposó személyiség azóta is, sőt még jobban az! Ahogy eltaposta az őt a csepeli Fideszbe bevevő Tóth Jánost, miután az listás önkormányzati képviselőt csinált belőle 1998-ban! Rövidesen beléptetett 17 új tagot, közte lépcsőházi szomszédjait is, s azokkal megválaszttatta magát Tóth János helyére csepeli Fidesz-elnöknek!

Persze rögtön lepaktált a csepeli szocikkal Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés ügyben, mert ugyan SZDSZ-es korában nagy kanállal ette a komcsikat, de ha az érdeke úgy kívánta, összefeküdt velük az Észak-Csepeli ingatlanbiznisz repülőszőnyegén! Orbánt is elárulta azzal, hogy nem hajtotta végre annak 2013-as pártelnöki utasítását, miszerint vissza kell fizetni az önkormányzati vezetők és ÖNKORMÁNYZATI CÉGVEZETŐK 2 Millió Forintot meghaladó jutalmát/prémiumát! A Csepeli Városgazda Kft vezetője Werner Péter és a Csepeli Városkép Kft vezetője Vida István 6-6 Millió forint prémiumot vihetett haza 2013-ban! Vele együtt ÁRULÓ A TELJES CSEPELI FIDESZ IS, mivel senki sem jelentette Orbánnak Németh árulását!

Ami késik, nem múlik! Németh meg fogja fizetni az árulását, ahogy Lázár János is tette! Mi, csepeliek meg továbbra sem kérünk Németh csepeli ámokfutásából, lehet ő akár a magyar Iliescu is, aki megbuktatja Orbán Viktort! Mi nem kérünk belőle, számunkra ő csak egy törtető, erőszakos buta ember, tartsa ő magát akár Csepel nagy fiának is! Nagyon sok csepeli ember ismerte őt gyerek és fiatalkorából, s ismerte annak idején a szüleit is, ő maradt aki volt, egy fékezhetetlen buta ember!

Tarjányi László 2018.09.20. 22:12:37

A Napközis Tábor helyén létesített Ibiza lakópark ellen mások által kezdeményezett lakossági tiltakozásra rátelepedve szerzett magának politikai tőkét Németh Szilárd. Ugyanerre a Napközis Táborra tervezett futballpályával fogja elbukni a csepeli politikai hírnevét Németh Szilárd! Mint volt ministránsnak, tudnia kellene, az alfa meg az omega között igen kicsi a távolság!
süti beállítások módosítása