CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli nyomorúság a kirakatban

2018. november 27. 05:59 - csú

cimkep.png

nem_aldast_hanem_krumplit_osztanak.PNGMit mutogat Borbély Lénárd polgármester, mit művel Ábel Attila alpolgármester?

Más rejtegeti a nyomorúságát, a 21. kerületi fideszes városvezetők büszkélkednek a csepelivel. Krumplis és almás zsákkal a kezében idős, szegény emberek körében fotóztatta magát szombaton Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere. Ilyen képeket küldött nekünk egyik olvasónk, mondván, hogy azokat a polgármester Facebook oldalán szerezte be. Ráadásként Ábel Attila Facebook oldaláról is postázott hasonló képeket. Az alpolgármester szintén krumplis és almás zsákkal feszít elesett csepeliek körében. Ezt tette magáról a kirakatba.

A Facebook elvileg személyes, magánügy lenne. Borbély polgármester fb-s a fejlécén például

valóban az igen bájos családja látható csinos feleséggel, aranyos gyerekekkel. Büszke lehet rájuk. A kép alatt azonban a legzordabb csepeli közélet zajlik. A fideszes papagájkommandó a tisztességes tájékoztatók hiányában  helyi hírforrásnak használja. A szombati krumpliosztásról – ha jól számolta olvasónk ‑ 9 folytatatásban tengernyi fotót tett vagy raktatott ki Borbély Lénárd.

szatyorban.PNGHelyettese, Ábel Attila, a kerületi kommunikáció főnöke. Ő már csak tudja, hogy mit kell a kirakatba tenni Csepelről, mitől döglik a légy, mire vevő az olvasó. Saját Facebook oldalán megosztotta főnöke krumpliosztós képeit, amelyeken itt-ott, csodák csodájára felbukkan Ábel kirakatrendező is. Saját kollégáját, Morovik Attila alpolgármestert rútul háttérbe szorította a nagy osztogatós mosolyalbumból. Ki tudja miért?

jon_az_osztogato_brigad_de_kinek_a_penzebol.jpgA kék ruhás vidám krumplikommandósok  meg lettek örökítve a hálás és emlékező utókornak

abel_attila-1.jpgÁbel Attila, a csepeli nyomorúság kirakatrendezője mihez kezd a zsákokkal?

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3514395380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.11.27. 22:11:42

Ehhez értenek! A középső, kék ruhás krumpliosztó csapatról készített képen Borbély láthatóan boldog, Ábel is magabiztos. Ezért is javasoltam már többször Borbélynak, bukása után nyisson zöldséges üzletet a Szent Imre téri pavilonsoron! A krumpli és almaosztás már megy neki, vajon pénzért is vásárolnának nála a csepeliek? A munka nem szégyen, főleg ha a kis családja boldogulásáért teszi!
süti beállítások módosítása