CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi lesz ebből? Németh Szilárd Csepelen már lenyomja Orbánt!

2018. december 05. 05:59 - csú

orban_es_nemeth_2016_december.pngNem lesz ennek jó vége! Mi időben figyelmeztetjük Németh Szilárdot, Csepel büszkeségét, a Fidesz alelnökét, honvédelmi minisztert helyettesítő politikai államtitkárt, stb, stb. (a nem kívánt rész törlendő, persze, akkor semmi sem marad.) És figyelmeztetjük a Csepeli Hírmondó (CSH) gyámjait, szerkesztőit is. A papagájkommandó harsonája sokkal nagyobb  terjedelemben fújja, közli Németh agymenéseit mint Orbánét. Márpedig Orbán Viktort mi nem olyannak ismerjük, mint aki sokáig eltűri, hogy valaki a fejére nőjön. Nem hisszük, hogy a mi Németh Szilárdunk kivétel lenne.

Riasztó, elrettentő példával a CSH kétoldalas Magyarország rovatának cikkei szolgálnak. November idusán ott ismét csak Orbánnak,  Németh Szilárdnak és Novák Katalin államtitkárnak „adtak teret”. Pontosabban Orbáné és az államtitkáré összesen fél oldal, a többi meg Németh Szilárdé. A bevezetőben közölt jószándékú  figyelmeztetésen kívül csak néhány megjegyzésünk van az írásokkal kapcsolatban:

Azt, hogy milyen lesz Európa, azt az európai választópolgárok fogják eldönteni. Azt pedig, hogy a „szocialisták, a liberálisok és a zöldek” milyen Európát akarnak, szerencsésebb lett volna tőlük megkérdezni, mert a miniszterelnök nekik tulajdonított szándékai messze vannak az igazságtól. Ráadásul éppen az az egyik baj Magyarországon, hogy a törvények nem mindenkire vonatkoznak. Ha igaza lenne a cikkben nyilatkozó Németh Szilárdnak, akkor a Fidesz és a kormány is támogatná hazánk csatlakozását az európai ügyészséghez. Ezzel szemben tartják magukat a magyar közmondáshoz: akinek vaj van a fején, ne menjen a napra.

Ennél érdekesebb azonban, hogy Németh saját facebook bejegyzéséhez közzétett képek tanúsága  szerint is, Lövétén, a hősök előtti tisztelgés jegyében, „mackóalsóban és pólóban ment koszorúzni”  https://b1.blog.hu/2018/11/13/mackoalsoban_es_poloban_ment_koszoruzni_nemeth_szilard,

illetve, hogy az I. világháborúról mondott emlékező beszédében arról beszél, hogy a „magyar csapatok mindig, mindenütt megállták a helyüket”. Arról nem szólt, hogy hazánk a vesztes hatalmak oldalán állt, s a háborúba való belépésünk óriási emberi, területi veszteségekkel,  járt, következményei ma is jelen vannak társadalmunkban. A történelmi Magyarország területéről 3,5 millió embert vonultattak be, ~15 százalékuk tért haza épségben, 23 % fogságba esett és közel 531 ezren haltak hősi halált.

Ami pedig a legújabb nemzeti konzultációról szóló államtitkári véleményt illeti, az olvasók figyelmébe ajánljuk a blogunkon megjelent írást: https://csepeliek.blog.hu/2018/11/09/miert_dobjak_a_szemetbe_csepelen_orban_konzultacios_hazugsaglevelet  

V.-A.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4214393154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása