CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs: Ezt nem hagyhatjuk!

2018. december 16. 05:32 - csú

tuzelohoz_az_ember_melegsegre_vagyik_2.PNGA Fidesz szerint ezt jelenti családbarátnak lenni? Kommunikációs blöffök helyett valódi segítséget a magyar családoknak!

Októberben megkérdeztem Pintér Sándortól, vajon a fával fűtők valóban részesülnek-e a 12 ezer forintos téli rezsicsökkentésből. A belügyminiszter ígéretet tett arra, hogy az október 15-ig igényelt közel 370 ezer támogatást hamarosan kiutalják az önkormányzatoknak.

Az már nem nagyon izgatja a kormányt, hogy 800 ezer háztartás igényelhetné ezt a támogatást, de csak kevesebb mint fele tudta időben jelezni igényét. Ráadásul az is kiderült, hogy

a tűzifa házhoz szállítását a családoknak maguknak kell majd kifizetniük.

De sajnos itt még mindig nincs vége. Még ezt sem hajlandó a magát családbarátnak hazudó rezsim teljesíteni. Egy kedd esti kormányhatározatból kiderült ugyanis, hogy a beígért tűzifa-támogatást majd csak 2019. december 15-éig vehetik át az arra rászorulók.

Egészen elképesztő, valójában mennyire nem érdeklik Orbán Viktort és sleppjét a magyar családok. 
Ezt nem hagyhatjuk annyiban! Ismét írásbeli kérdéssel fordulok Pintér Sándorhoz, mert magyarázatot kell adnia arra, miért csak egy év múlva terveznek segítséget nyújtani az idei hideg ellen.

Forrás: Szabó Szabolcs Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1514431734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása