CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már nem mernek szólni a főnöknek

2018. december 30. 03:54 - csú

orban_buggyos_harmonika_nadragban.PNGKeserves szomorúsággal állapítom meg, én azt sem tudom pontosan leírni, amit látok. Itt van például egy fotó, és nem tudok szavakat találni, milyen nadrágban is van  a magyar miniszterelnök. Legföljebb, hogy buggyos.

Három férfi néz szembe a fotoriporterekkel: a visegrádi négyek vezetői, plusz Sebastian Kurz, Ausztria szövetségi kancellárja.

Egymás mellett állnak, és hogy a hadkötelezettséget mind gyakrabban fölemlegető magyar miniszterelnök kedvében járjak, katonai szakkifejezéssel:

vonalban sorakoztak föl, középen magyar kormányfő. 

Orbán Viktorral persze nem az a legnagyobb baj, hogy buggyos nadrágban és rendszerint alulméretezett, bádoghordószerű zakóban mutatkozik, hanem inkább az, hogy erről nem is tud.

És talán a legeslegnagyobb: erre környezete nem is figyelmezteti.

És ha van még nagyobb, akkor az, hogy már nem is merik figyelmeztetni.

K.Z. (es.hu)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3714516034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.12.30. 17:36:54

Középen van egy tacskó, azért van lenn a zacskó!
süti beállítások módosítása