CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs világos parlamenti kérdésére sötét, semmitmondó választ adtak

2019. január 07. 05:59 - csú

szabo_szabolcs-jo-parlamenti_kep-777_6.pngDr. Szabó Szabolcs 

Elfogtunk egy levelet, amely - csepeli érintettséggel - a Fidesz-hatalom és az Orbán-kormány határtalan pofátlanságát bizonyítja. A tavaly felkent országvezetők lebecsülik a választókat és semmibe veszik, lekezelik a csepeliek által megválasztott képviselőt is.

Csepel és Soroksár független országgyűlési képviselője, dr. Szabó Szabolcs egy, a diákokat, szülőket és pedagógusokat egyaránt érdeklő kérdést tett fel írásban a humánerőforrás miniszterének a Nemzeti Alaptantervről, közismert nevén a NAT-ról.  Azt kérdezte: "Mikorra tervezik a NAT bevezetését?" 

Ez világos kérdés. Csak egy dátumot kellett volna leírni a válaszadónak, a kérdés címzettjének, dr. Kásler Miklós miniszternek. 

Végül Kásler Miklós helyett  Rétvári Bence államtitkár válaszolt.  Abból  a mellébeszélések közepette sok mindent meg lehet tudni, csak azt nem, hogy mikorra tervezik a NAT bevezetését. És ha  nem tudják, akkor annak mi az oka?

A  dokumentált arcátlanság bizonyítékát az alábbiakban nyújtjuk át olvasóinknak. Emlékeztetőül a kérdés így hangzott: "Mikorra tervezik a NAT bevezetését?" A válasz pedig:retvari_levele.PNG

 

 

 

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1314542824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása