CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elindult a baloldali előválasztási kampány Csepelen

2019. január 14. 05:07 - csú

elovalasztasi_kampany_csepelen-2018-01-14.jpgSzombaton Csepelen elindult a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztási kampány.

 A 21ora.hu kerületi hírportált Bangóné Borbély Ildikó, a szocialisták csepeli szervezetének elnöke  úgy tájékoztatta, hogy január második hétvégéjén a helyi MSZP megkezdi a főváros történetében elsőként megrendezendő budapesti előválasztásra szóló kampányát. 

Az már korábban kiderült, hogy a szocialisták jelöltje Horváth Csaba, a Párbeszéd pedig Karácsony Gergelyt, Zugló polgármesterét indítja a január-februári első fordulóban. Az MSZP szombaton a csepeli piachoz kitelepülve kezdte meg Horváth Csaba Budapest-programjának, ismertetését, ami elsősorban a szabadság, az önállóság és a pénzügyi függetlenség jelenlegi hiányára kínál megoldást.

Bangóné a 21órának azt mondta, hogy

a csepeli MSZP a következő hetekben folyamatosan az utcán lesz, illetve arról is tájékoztatott, hogy január 28. és február 3-a között, tehát a választás hetében Csepelen is lehet majd szavazni, a Kiss János altábornagy utca 21-23-ban felállított szavazóhelyiségben.

Emellett a szavazáshoz mozgóurna igénylés is lehetséges, illetve előzetes regisztrációra is lesz lehetőség az ő képviselői irodájában a Csepeli Munkásotthonban.

A főpolgármester-jelölti előválasztásról a 21ora.hu itt írt korábban, további technikai részleteket pedig a választás hivatalos honlapján lehet megtudni.

Forrás: 21ora.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9914560820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása