CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bódépest és budipest lesz Budapestből csepeli minta alapján?

2019. február 26. 05:55 - csú

szent_imre_ter_pavilonokkal_-2018_2.jpgCsepel, Szent Imre tér, a minta, ahol már csak az életben hagyott néhány fa és a templomtorony zavarja a bódéváros panorámáját

Nem csak Borbély Lénárd agyát fertőzte meg a pavilonmánia! Nem csak a csepeli polgármester képes tönkretenni egy tradicionális teret, üresen tátongó csúnya pavilonokkal. Tarlós István sem tudott ellenállni, a pénzéhes fideszesek kívánságának, és a Vörösmarty térre is állandó pavilonokat álmodott.

vorosmarty_ter_2019-02_bodepest_budipest_1.jpgAz álom kezd rémálommá válni. Az idegenforgalmi szezon közeledtével a képen látható állapot van Budapest Belvárosának egyik patinás terén! Itt hamarosan csúnya bódék állnak majd, és állandósult ételszag fogja bejárni a levegőt.

Meg akarják teremteni azt, amit a kerületekben a nemzeti dohányboltok környékén létrehoztak. Köztéri italozást, vizelést, szemetet, és a (fideszes) tulajnak profitot!

Az oroszlános kutat bedugják a Brit nagykövetség elé, hogy a műalkotás, és a rajta lovagló gyerekek ne zavarhassa a bódék publikumát. A Vörösmarty szoborcsoport, meg néhány fa még megvan, de bizonyára megvan a fideszes fejekben az is, hogy hová kéne eltakarítani ezeket!

Nem csak az egykori Luxus áruháznak, de hamarosan a Gerbeaud-nak, a környék összes többi népszerű vendéglátó helyének és vele együtt ennek a hangulatos térnek is annyi lesz! Megvalósul Ráday Mihály rémálma, és a főváros fideszes neve Bódépest lesz!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6514643920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása