CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Külvárosi makacs ellenállók

2019. március 23. 05:34 - csú

csepeli_szurkolotabor_2016-03-03-fradi_ii_1.PNGJóban, rosszban a Csepel mellett

Átfogó mozgókép készült a csepeli sport múltjáról és jelenéről. Erről számolt be a 21ora.hu. 

A kerületi közéleti hírportál szerint a Csepel SC központi sporttelepén forgatott rövid riportfilm nem csak azért figyelemre méltó, mert archív felvételekkel alaposan feleleveníti a 107 éves klub első évszázadának legfontosabb sikereit. Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, vagy éppen a négyszeres magyar bajnok csepeli futballcsapat tagjainak bemutatása mellett a kerület legeredményesebb és  legnagyobb múltú futballegyesületét jelenleg életben tartó emberek is megszólalnak.csepel_szurkolok_2019.GIF

A klubról készült szűk negyed órás kisfilm kicsengése ugyan

nem a legvidámabb, mégis érdemes végignézni, mert a készítők egy Csepelen sokakat foglalkoztó, fontos kérdést is feltesznek. A 107 éves Csepel SC-ről, illetve a négy NB1-es bajnoki címhez méltó hagyományokat tovább örző Csepel Football Clubról szóló film:

csepel_fc_szurkolok_1.jpg

Forrás: 21ora.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2014683480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása