CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi visít Csillagtelepen?

2019. március 29. 05:55 - csú

tavaszi_favagas_csepelen_2019-03-28.PNGMinden előzetes tájékoztatás nélkül. Kimenni, fát kivágni, teherautóra pakolni, gyorsan eltűnni! Azért, mert félnek. Tudják, hogy hazudnak, és tudják, hogy fáik kiirtásával a csepeliek életét keserítik meg

Tavasz Van Csepelen is. Itt ezt abból is tudhatják az emberek, hogy megint visítanak a láncfűrészek. 
Vágják a fákat, irtják a bokrokat! Természetesen ezt is a lakosság érdekében, és az ő érdekükben teszik a Csepelt vezető fideszesek. 

Ja, hogy erről nem kérdeztek senkit? Ne csodálkozzanak! Borbély Lénárd jobban tudja, hogy mire van szüksége a csepelieknek, mint az itt lakók! Azt is tudja, hogy miért kellett tarra vágni a Hollandi úti erdőt, megtizedelni a szent Imre téri parkot, - vagy mint most - kiirtani, megcsonkolni a csillagtelep ősi fáit. Ezek az emberek tudják, hogy

a klímaváltozás csak egy fake news, és hazudnak a meteorológusok, amikor nyáron negyven fok körüli hőmérsékletről számolnak be. Csak azt nem tudják, hogy az embereket a környezeti katasztrófától a természet, a fák menthetik meg!

A sablonszöveg szerint betegek, vagy allergiát okozó nyárfák az áldozatok – kommunikálják a korifeusok. 
Ezt mondta a „Városgazda” munkatársa is annak a felháborodott idős asszonynak, aki kutyasétáltatás közben a csillagtelepi SPÁR áruháznál rákiáltott a fákat nagy sebességgel kivágó munkásokra. 

Bizonyára begyakoroltatták már a műveleteket: kimenni, fát kivágni, teherautóra pakolni, gyorsan eltűnni! 
Azért, mert félnek. Tudják, hogy hazudnak, és tudják, hogy fáik kiirtásával a csepeliek életére törnek
Hát én is azt mondom, hogy betegek! Csak nem a fákra, hanem a felelőtlen öntelt emberekre, akik gőgjükben azt hiszik, hogy büntetlenül megtehetnek mindent!

Horváth Gyula

Forrás: FAcebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2214725625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása