CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Halál a Nyuszi sétányon

2019. április 17. 05:55 - csú

patkany_a_nyuszi_setanyon-_2019-04-15_hgy.PNGA múlt héten meglepő áldozatot láthattak a Nyuszi sétány lakói. Egy patkány teteme nyúlt el az utca kövezetén.

Régen nem láttak hasonlót az ott lakók. A felületes szemlélő most csodálkozik, hogy miért is kéne egy patkánytól (ráadásul döglött) félni.

Ez az állat nem a testmérete, hanem a kártékonysága miatt kelt félelmet az emberekben. A patkányok ritkán kerülnek az ember szeme elé. Leginkább búvóhelyeiken tanyáznak. Akkor kényszerülnek a napvilágra, amikor már nagymértékben elszaporodtak.

Ezen a lakótelepen megépülése óta nemigen láttak patkányt. A megelőzés és az irtás évtizedeken át megóvta a lakosságot. Amióta a Fidesz átpolitizálta még a patkányirtást is, és elvonta Bábolnától a fővárosi mentesítést,

több helyen is megjelentek ezek rágcsálók.

Lehet, hogy a pénzhalmokat egy mozdulattal át lehet csoportosítani a kutatóktól és hozzáértőktől a fideszesek zsebébe, de a szakértelmet, és a tapasztalatot nem lehet ilyen könnyen átirányítani.

A patkányok csúnya betegségeket, halálos fertőzéseket okozhatnak. A társadalmat sújtó nagyképű gőg, a hozzá nem értés, valamint a korrupció, megfertőzheti a kis és nagy közösségeket. Tudják ezt az emberek és ezért félnek a patkányoktól!

HORVÁTH GYULA

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4014766266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása