CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Feltámad a Geszti-féle Jazz+Az

2019. április 22. 03:27 - csú

geszti_peter_es_a_jazz_es_az.jpgGeszti Péter a Rapülők újraélesztése után újra a múltból merít. A húsz évvel ezelőtt sikert sikerre halmozó Jazz+Az januárban újra összeáll a Sportaréna színpadán egy estére.

Geszti Péter és Dés László akkor találták ki, hogy együttest alapítanak, amikor A miniszter félreléphez írtak dalokat, és elhatározták, hogy csinálnak egy zenés filmet, amelynek része lesz az új zenekar is.

A Dés–Geszti-szerzőpáros már a Jazz+Az előtt is olyan sikereket tudhatott magáénak, mint A dzsungel könyve musical a Pesti Színházban, sőt

a köztük lévő együttműködés azóta is töretlen, gondoljunk csak A Pál utcai fiúk zajos ünneplésére a közelmúltból.

Három fiatal és tehetséges énekesnő csatlakozásával jött létre a Jazz+Az produkció, hogy rövid, de intenzív pályafutása alatt sikert sikerre halmozzon. Albumaik platinalemezek lettek, a közönség hamar szívébe, illetve fülébe zárta a különleges zenei világú, slágeres, de az átlagosnál jóval igényesebb hangszerelésű dalokat.

2020. január 17-én, pénteken a rajongók csak egyetlenegy alkalommal újra találkozhatnak az együttessel az Arénában.

Forrás: HVG,HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8114772466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása