CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Csepeliek kitették a szűrét Ábel Attila fideszes alpolgármesternek

2019. április 24. 05:43 - csú

abel_attila-1_1.jpgÁbel Attila fideszes propagandista alpolgármester nemcsak a krumplit és a hagymát, hanem az észt is szereti osztogatni. A Csepelieknek ebből lett elege, az osztogatót megfosztották egy lélekmérgezési lehetőségtől

A jelek azt mutatják, hogy a 21ora.hu kerületi hírportálnak igaza van. Ábel Attila csepeli alpolgármester határozott, félre nem érthető jelzést kapott a Csepeliektől: elegük van belőle! Miként a hírportál írja: a Csepeliek néven futó Facebook-csoportból kitették Borbély Lénárd polgármester propagandaügyi alpolgármesterének szűrét.

“Ábel Attila Csepel propagandáért felelős alpolgármestere előszeretettel osztja az észt a közösségi oldalon munkaidőben. Gyakori hozzászólója a csepeli Facebook-csoportoknak is, ahol a fideszes önkormányzat tevékenységét ajnározza, az ellenzéket pedig folyamatosan szapulja, akár általa kitalált hírekkel is” -közölte a hírportál egyik olvasója.

Így folytatta:  

elege lett az egyik legnagyobb csepeli Facebook-csoportnak abból, hogy mindenkivel lekezelő stílusban kommunikál, aki nem vevő a fideszes propagandára, így az  adminisztrátor kitette onnan.

Az alpolgármester rajongóinak jó néhány napja be kell érniük  Ábel Attila  saját személyes Facebook-oldalával és a helyi fideszesek gyér látogatottságú internetes kreálmányaival. A propagandista alpolgármester  az egyik posztja alatt nem vesz tudomást arról, hogy kitették a csoportból.

Ábel Attila,  a Csepeliek kitaszítottja egy a kizárását firtató  felvetésre azt írta, szerinte az említett csoport meg is szűnt. Pedig csak nélküle működik tovább. És virágzik, hasábjain pezseg az élet

Forrás: 21ora.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2414764410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása